Головна Новини Політика зовнішня політика У Байдена готуються до зустрічі з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Байдена готуються до зустрічі з Путіним

Точної дати та місця проведення поки не називають

8 травня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден переконаний, що його зустріч із Володимиром Путіним скоро стане можливою. Про це повідомляє Reuters.

У Байдена готуються до зустрічі з Путіним

Джо Байден - фото: CNN

Американський гарант повідомив журналістам, що готовий зустрітися з очільником РФ навіть попри велику кількість військ на кордоні з Україною. Наразі його дипломати працюють над узгодженням потенційного часу та місця для діалогу. 

Радники Джо Байдена планують домовитись про зустріч із Путіним в червні в одній з європейських країні під час візиту президента США до Брюселю. У свою чергу, речниця Білого Дому Джейн Псакі завірила журналістів у відсутності необхідності вирішення якихось ключових політичних розбіжностей між США і Росією перед майбутньою зустріччю.

Нагадаємо, що Джо Байден отримав запрошення відвідати Україну з офіційним від президента Володимира Зеленського. За попередньою інформацією зустріч може відбутися 24 серпня 2021 року на 30-й День Незалежності.

Раніше повідомлялося, що першим закордонним візитом Джозефа Байдена у статусі американського президента буде поїздка до Великобританії і Бельгії у червні для участі в саміті "Великої сімки" (з 11 по 13 червня) і саміті НАТО (14 червня).

Також "Коментарі" писали, що американські ЗМІ зібрали всі ймовірні міста зустрічі президентів Америки та Росії на основі думок колишніх американських офіційних осіб та аналітиків. Детальніше в нашому матеріалі.

Крім цього сайт "Коментарі" розповідав, коли президент РФ Володимир Путін може піти з посади. Думку російського політтехнолога і публіциста Станіслава Бєлковського читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини