Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, де може пройти зустріч Байдена і Путіна - версії ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де може пройти зустріч Байдена і Путіна - версії ЗМІ

ЗМІ повідомило, де може пройти зустріч президента США Джо Байдена з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним

6 травня 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

Весь світ обговорює майбутню зустріч президента США Джо Байдена з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Проте лідери країн досі не визначилися, де проводитимуть переговори. Видання Politico на основі думок колишніх американських офіційних осіб та аналітиків зібрало всі ймовірні міста зустрічі президентів.

Стало відомо, де може пройти зустріч Байдена і Путіна - версії ЗМІ

Зустріч Байдена і Путіна: названо можливі місця проведення переговорів. Фото: ria.ru

Так Захід розглядає міста Рейк'явік (Ісландія), Прагу (Чехія), Любляну (Словенія) і Баку (Азербайджан).

Окрім того, організувати переговори готові Швейцарія, Фінляндія і Австрія. Це нейтральні, незалежні країни, які однаково сприймають як РФ, так і США.

Найімовірніше, що зустріч станеться в ісландському Рейк'явіку. Там і раніше проходили переговори між лідерами двох кран Михайлом Горбачовим і Рональдом Рейганом. Ця історична зустріч стала першим кроком до завершення холодної війни. Проте Ісландію можуть відкинути через те, що до неї складно дістатися. Також країна є членом НАТО.

Якщо розглядати Азербайджан — ця країна має однаково позитивні стосунки як з Росією, так і з Америкою. Проте візит до цієї країни може образити Байдена на тлі конфлікту з Азербайджаном.

Нагадаємо, що президент Сполучених Штатів Америки розраховує зустрітися з очільником РФ Володимиром Путіним вже у червні цього року. Не виключено, що лідери двох країн зможуть поспілкуватися під час весняного турне президента Америки країнами Європи.

Також сайт "Коментарі" розповідав, коли президент РФ Володимир Путін може піти з посади. Думку російського політтехнолога і публіциста Станіслава Бєлковського читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини