Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, чи проведуть Байден із Зеленським спільну прес-конференцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи проведуть Байден із Зеленським спільну прес-конференцію

Зустріч президентів відбудеться о 14:00 за Вашингтоном

1 вересня 2021, 09:51
Поділіться публікацією:

За підсумками зустрічі глав держав України і США Володимира Зеленського та Джо Байдена не буде проведена спільна прес-конференція. Такі дані випливають з розкладу президента Штатів, пише "Новое время".

Стало відомо, чи проведуть Байден із Зеленським спільну прес-конференцію

Джо Байден та Володимир Зеленський - колаж: 24 канал

Згідно з розкладом, після переговорів з українським лідером Байден відвідає щотижневий брифінг спільно з віце-президентом.

Сама зустріч президентів відбудеться в середу, 1 вересня, о 14:00 за Вашингтоном в Овальному кабінеті Білого дому.

Нагадаємо, що вівторок, 31 серпня, розпочався для українців з новин про те, що президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою вже знаходяться на території Сполучених Штатів. Як відомо, у Зеленського запланована насичена програма, головним "цвяхом" якої є особиста зустріч з главою США Джозефом Байденом. "Коментарі" запитали у експертів, які важливі питання можуть бути вирішені, і що практичного, а не декларативного ми можемо отримати з цього візиту.

Зокрема, політолог Віктор Таран припускає, що, судячи з порядку зустрічі, а також політичної ситуації, яка склалася у Вашингтоні в зв'язку з тим, що відбувається в Афганістані, нічого конкретного ми не зможемо привезти з США.

А головний редактор інформагентства УкрПресс Інфо, політексперт Олексій Воронцов акцентує, що візит Володимира Зеленського в США і зустріч з Джозефом Байденом відбудеться в дуже непростій геополітичній ситуації. І Америка в ній зовні виглядає стороною, що програла.

Крім того, експерти напередодні розповідали нашому порталу, які питання важливо обговорити президенту України з главою США. Фахівці вважають, що ключовим для питанням для нашої держави є підтримка з боку США в секторі оборони, а також енергетичної безпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини