Головна Новини Політика зовнішня політика США заявили, що збільшать військову підтримку України: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

США заявили, що збільшать військову підтримку України: подробиці

Зараз української армії на Донбасі допомагає 160 американських військовослужбовців

16 квітня 2021, 17:16
Поділіться публікацією:

Війна на українському Донбасі продовжує привертати до себе увагу багатьох міжнародних партнерів. За словами тимчасової повіреної у справах Сполучених Штатів Крістіни Квін, Америка може збільшити військову допомогу українському уряду в разі необхідності, повідомляє "РБК-Україна".

США заявили, що збільшать військову підтримку України: подробиці

Крістіна Квін. Скріншот виступу

За словами Квін, на території України і зараз знаходиться певна кількість представників американської армії. Як повідомила дипломат, їх близько 160 осіб.

При цьому американська держава готова посилити свою допомогу Україні, якщо військовий конфлікт поблизу лінії розмежування ще більше загостриться. Крістіна Квін стверджує, що війна на Донбасі знаходиться під пильною увагою Штатів.

Також повірена відзначила, що і самі Збройні сили України стали набагато міцніше і сильніше за роки протистояння російської агресії. Квін вважає, що за останні сім років українська армія пройшла чималий шлях. Саме тому Росія повинна розуміти, що до будь-яких її провокацій зараз готові, і на них будуть давати гідну відповідь.

Також, на думку Крістіни Квін, США досить явно показали Російській Федерації, на чиєму боці знаходяться в цьому конфлікті. Більш того — вона нагадала, що президент Джозеф Байден попередив російський уряд про можливі наслідки загострення конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чому недавні американські санкції обійшли стороною скандальний російський газопровід "Північний потік-2". Інсайдерську інформацію надало закордонне видання Politico.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, які ймовірні плани Росія має на нині окуповані території Донбасу. Своєю думкою поділилася відома фінська експертка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

16 квітня 2021, 16:34

Нам надо немедленно уводить Американские войска в Украину , так же боевую соврименную технику !


Новини