Головна Новини Політика зовнішня політика США підтримує вступ України в НАТО - Шмигаль
commentss НОВИНИ Всі новини

США підтримує вступ України в НАТО - Шмигаль

Представник Білого дому зробив заяву про те, що адміністрація США підтримує вступ України в НАТО

7 травня 2021, 00:13
Поділіться публікацією:

Америка підтримує вступ України в НАТО. Це є ознакою успішного візиту держсекретаря США Ентоні Блінкена в Україні. Про це в ефірі ток-шоу "Право на владу" сказав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

США підтримує вступ України в НАТО - Шмигаль

Денис Шмигаль (фото з відкритих джерел)

"Ми обговорили з паном Блінкеном цілий ряд питань. Розмова йшла, як рівних партнерів. Ми обговорювали питання безпеки і, зокрема, йшлося про євроатлантичну інтеграцію України", — розповів Шмигаль.

За його словами, представник Білого дому зробив заяву про те, що адміністрація США підтримує вступ України в НАТО.

"Це також, я вважаю, один з результатів сьогоднішнього успішного візиту пана Блінкена в Україні", — пояснив Шмигаль.

Нагадаємо, державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що Штати будуть продовжувати надавати підтримку Україні. Крім того, напередодні зустрічі з главою українського Міністерства закордонних справ Дмитром Кулебою, він розповів про мету візиту в нашій країні. "Я тут з дуже простої причини — я уявляю президента Байдена. Щоб ще раз підтвердити сильне партнерство між нашими двома країнами, нашу прихильність суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України. Наше зобов'язання — працювати з вами і зміцнювати вашу демократію, просуваючи реформи по боротьбі з корупцією. Ми — ваші партнери на обох фронтах ", — зазначив держсекретар США.

Крім того, чиновник підкреслив, що Пентагон є ключовим українським партнером у питаннях стримування агресії російських окупантів. Блінкен пообіцяв розглянути будь-яке звернення про необхідну допомогу, яку Україна адресує Білому Дому. Більш того, чиновник зазначив, що в Штатах вже починають продумувати, яким способом можна ще підтримати нашу країну в російсько-українському конфлікті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини