Головна Новини Політика зовнішня політика Сорок убитих дітей: ЗМІ повідомляють про масові вбивства, скоєні ХАМАС
commentss НОВИНИ Всі новини

Сорок убитих дітей: ЗМІ повідомляють про масові вбивства, скоєні ХАМАС

ЗМІ повідомляють про страшну знахідку в кібуці Кфар-Аза, захопленого терористами ХАМАС

10 жовтня 2023, 19:58
Поділіться публікацією:

У єврейському поселенні Кфар-Аза, раніше захопленому бойовиками ХАМАС, було знайдено тіла 40 дітей та немовлят, частина з них були з відрізаними головами. Загалом у громаді Кфар-Аза знайдено вбитими 200 ізраїльтян. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на світові ЗМІ.

Сорок убитих дітей: ЗМІ повідомляють про масові вбивства, скоєні ХАМАС

Вбиті в Кфар-Аза

Як повідомляє канал i24NEWS, ця громада знаходиться за кількасот метрів від сектора Газа. На кібуц напали близько 70 бійців ХАМАСу. Вони вбивали всіх підряд – жінок, дітей, старих.

Один з тих, хто вижив, розповів, що він побачив після зачистки кібуца ізраїльськими військовими: "Коли ми змогли вийти з дому, побачили страшну картину хаосу, всюди лежали тіла вбитих. Стіни будинку були зрешечені кульовими отворами. Біля в'їзду стояли розбиті й спалені автомобілі, а у фургонах ХАМАСа лежали трупи терористів. Я не мав можливості докладно все оглянути, але точно бачив багатьох убитих членів кібуца. Наше селище, яке було раєм на землі, перетворилося на пекло".

Наразі територія громади зайнята солдатами ЦАХАЛ (Армії оборони Ізраїлю). Вони збирають тіла та вивозять їх. Командування ЦАХАЛ запросило до Кфар-Азу кілька знімальних груп різних ЗМІ.

Тим часом, філософ Путіна пояснив, чому Росія має підтримувати ХАМАС. Західні ЗМІ приписують Дугіну вплив на господаря Кремля, називаючи його "мозком Путіна".

ХАМАС подякував за підтримку одній країні. Росія фактично заблокувала ініціативи США та Ізраїлю.

А експерти розповіли, що буде за допомогою України, якщо США переключаться на Ізраїль. Включення пакетів допомоги Україні та Ізраїлю до єдиного законопроекту справді може прискорити його прийняття.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини