Головна Новини Політика зовнішня політика Скільки українців підтримує прямі переговори Зеленського із Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців підтримує прямі переговори Зеленського із Путіним

Українці впевнені, що "натиснути" на президента РФ можна лише спільними зусиллями

2 лютого 2022, 15:25
Поділіться публікацією:

26% українців висловили думку, що прямі переговори з главою Кремля Володимиром Путіним є дієвим способом у досягненні миру. Про це свідчать результати соцопитування "Центру Разумкова".

Скільки українців підтримує прямі переговори Зеленського із Путіним

Володимир Путін. Володимир Зеленський - колаж: 24 канал

При цьому 56,3% опитаних вважають, що переговори з російської сторони необхідно проводити лише за участі партнерів зі Сполучених Штатів Америки та Євросоюзу. Українці впевнені, що "натиснути" на президента РФ можна лише спільними зусиллями.

17,7% респондентів складно відповісти.

Скільки українців підтримує прямі переговори Зеленського із Путіним - фото 2

Соціологи зазначили, що дієвими прямі переговори з країною-агресором вважає відносна більшість жителів східних регіонів України – 48,4%. На Заході та в Центрі країни (76,7% та 65,4% відповідно) поділяють думку, що переговори мають бути проведені лише за участю західних партнерів.

Нагадаємо, що згідно з опитуванням "Центру Разумкова" 55,7% українців вважають, що у разі повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України, президент Володимир Зеленський не зможе продемонструвати ефективну роботу як Верховний Головнокомандувач і організувати оборону держави. При цьому 26,9% опитаних дотримуються протилежної думки, а 17,4% респондентів складно відповісти.

Крім цього, 44,9% українців висловлюють думку, що накопичення військ країни-агресора на українських кордонах варто оцінювати як реальну загрозу повномасштабного вторгнення РФ взимку чи навесні цього року. 43,7% опитаних вважають, що найближчим часом вторгатися Росія не буде. 11,5% важко відповісти на поставлене питання.

Раніше на порталі "Коментарі" — Українці охарактеризували Зеленського : "рятівник" та "надія".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини