Головна Новини Політика зовнішня політика Сімейство Зеленських вже в Вашингтоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Сімейство Зеленських вже в Вашингтоні

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська прибули до Вашингтона

31 серпня 2021, 08:05
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська прибули до Вашингтона в рамках офіційного візиту в США і на запрошення глави Білого Дому Джо Байдена. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє офіційна сторінка Офісу президента в Facebook.

Сімейство Зеленських вже в Вашингтоні

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

У повідомленні наголошується, що в програмі візиту в США український лідер повинен провести зустріч з Джо Байденом віч-на-віч, а також в розширеному складі з присутністю делегацій двох країн. Також Володимир Зеленський планує зустрітися з американським істеблішментом. В повідомленні йдеться про те, що перебувати в США український президент буде кілька днів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський повіз в США список військовополонених і політично ув'язнених українців, які перебувають в російському полоні. Український глава держави передасть цей список особисто в руки Байдену. Він сподівається, що Вашингтон допоможе офіційному Києву знайти більш вагомі слова перед Москвою, щоб українські заручники опинилися вдома.

Також читайте на "Коментарях" — екс-глава МЗС України Павло Клімкін розповів, що означатиме, якщо за підсумками переговорів в Білому Домі український президент і його американський колега не вийдуть до представників мас-медіа зі спільною заявою. Український дипломат вважає, що ініціатором такого рішення може бути американська сторона, оскільки Байдену не хотілося б знову відповідати на питання журналістів про Афганістан, замість того, щоб говорити про україно-американські відносини. Тому заздалегідь було повідомлено, що спільної прес-конференції може не бути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини