Головна Новини Політика зовнішня політика Ще одна небезпека для суверенітету України: Кулеба розповів, навіщо Путіну ідея «союзної держави»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще одна небезпека для суверенітету України: Кулеба розповів, навіщо Путіну ідея «союзної держави»

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що якщо Росія поглине Білорусь, то Україна отримає ще 1000 км джерела небезпеки

11 вересня 2021, 07:50
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що, якщо Кремль доб'ється свого і Росія розчинить в собі Білорусь, коли історія створення "союзної держави" перейде в юридичну площину, то це буде означати для України, що небезпека військового вторгнення з боку ворога тільки наростає. В такому випадку ми отримуємо додаткові 1000 км джерела небезпеки. Як передає видання "Коментарі", таку заяву головний дипломат країни зробив в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на ТРК "Україна".

Ще одна небезпека для суверенітету України: Кулеба розповів, навіщо Путіну ідея «союзної держави»

Дмитро Кулеба Фото: Українська правда

Дмитро Кулеба зазначив, як в Росії, так і в Білорусі свідомо запускають в інформаційний простір тези про те, що дві країни не тільки будуватимуть економіку на одному фундаменті, а й матимуть одну оборонну лінію, яка, звичайно ж, лише на словах є оборонною , тому як нападати на ці країни ніхто не збирається. Звучать ідеї про плани економічної інтеграції з 28 програм, а також про загальний оборонному просторі.

Міністр вважає, що навчання "Захід 2021" повинні стати для України серйозним приводом для занепокоєння. Ті плани, які під час військових навчань відпрацьовуються не несуть нічого доброго для України. Дипломат вважає, що, якщо Росія поглине Білорусь, то Україна автоматично отримає небезпеку на ще 1000 км свого кордону, на цей раз вже з боку Білорусі.

Дмитро Кулеба висловив думку, що Лукашенко давно вже випустив ситуацію з-під контролю. Основні рішення приймаються в Кремлі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україні не потрібна американська система ПРО : Кулеба зробив несподівану заяву

Також читайте на "Коментарях" — Кулеба розповів про доброї новини з Москви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктор Тор

11 вересня 2021, 09:42

Строим вал,копаем ров,и заливаем его водой. А потом на протяжении 1000 км топим всех "ихтамнетов",если "вдруг "заблудятся",и поплывут через канал.А Шо делать?


Новини