Головна Новини Політика зовнішня політика Ще один корабель військового флоту РФ вийшов у Чорне море
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще один корабель військового флоту РФ вийшов у Чорне море

Поблизу тимчасово окупованого Криму з'явився російський ракетний крейсер

27 квітня 2021, 19:45
Поділіться публікацією:

Гвардійський ракетний крейсер "Москва" військово-морських сил РФ відправився на стрільби в Чорному морі. Про це заявили у пресслужбі Чорноморського флоту.

Ще один корабель військового флоту РФ вийшов у Чорне море

Чорноморський флот РФ - фото з відкритих джерел

Російське військове керівництво пояснює свої дії реакцією на відправлення патрульного корабля США в чорноморську акваторію.

Також зазначається, що військовий екіпаж окупантів відпрацює застосування ракетного комплексу крейсера, імітуючи стрільби по умовному ворогу. 

"У кількох морських полігонах в акваторії Чорного моря екіпаж проведе комплекс корабельних бойових навчань і спільних маневрів із кораблями Чорноморського флоту, вертольотами Морської авіації і ППО", — йдеться в заяві.

Нагадаємо, що ще два десантних кораблі Північного флоту Росії продовжують залишатися поблизу Кримського півострова. 

Додамо, що 22 квітня 2021 року на Кримському полігоні Опук стартували міжвидові навчання армії РФ. Росіяни заявили, що збираються задіяти близько 1200 одиниць техніки та понад 40 кораблів. Окремі росЗМІ інформували про присутність близько 2000 російських десантників. 

Цікаво, що в одному з польових таборів, розбитих армією РФ поблизу міста Богучар (Воронежська область), нещодавно виникла серйозна пожежа. Відео інциденту ви можете знайти в нашому матеріалі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, яким чином Україна може відповісти на раптову атаку Росії з боку Кримського півострова. В уряді вважають, що армії РФ знадобиться куди більше бійців, ніж вона має нині. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, скільки жителів окупованої частини Донбасу отримали російське громадянство за час війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини