Головна Новини Політика зовнішня політика Росія продовжує нагнітати обстановку на Чорному морі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія продовжує нагнітати обстановку на Чорному морі

Росіяни залишають вагомий "аргумент" у чорноморській акваторії після відведення військ

26 квітня 2021, 17:33
Поділіться публікацією:

Два десантних кораблі Північного флоту Росії продовжать залишатися поблизу Кримського півострову. Про це повідомили в прес-службі Північного флоту РФ.

Росія продовжує нагнітати обстановку на Чорному морі

Корабель "Олександр Отраковський" - фото: hibiny.com

Російські військові заявили, що два великих десантних кораблі "Олександр Отраковський" та "Кондпога" на даний момент не збираються повертатися в райони постійної дислокації разом із іншими суднами.

"Великі десантні кораблі Північного флоту продовжують діяти в акваторії Чорного моря відповідно до планів далекого походу", — заявили російські моряки.

Минулого тижня екіпажі "Олександра Отраковського" та "Кондпоги" відпрацьовували маневри поблизу тимчасово окупованого Криму разом із військами Південного військового округу РФ, які вже повернулися на свої постійні місця перебування.

Нагадаємо, що 22 квітня 2021 року на Кримському полігоні Опук стартували міжвидові навчання армії РФ. Росіяни заявили, що збираються задіяти близько 1200 одиниць техніки та понад 40 кораблів. Окремі росЗМІ інформували про присутність близько 2000 російських десантників. 

Цікаво, що в одному з польових таборів, розбитих армією РФ поблизу міста Богучар (Воронежська область), нещодавно виникла серйозна пожежа. Відеоінциденту ви можете знайти в нашому матеріалі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, яким чином Україна може відповісти на раптову атаку Росії з боку Кримського півострова. В уряді вважають, що армії РФ знадобиться куди більше бійців, ніж вона має зараз. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, скільки жителів окупованій частині Донбасу отримали російське громадянство за час війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини