Головна Новини Політика зовнішня політика Сазонов про головне питання Зеленського і Байдена: ох, не дарма пригорало так в Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Сазонов про головне питання Зеленського і Байдена: ох, не дарма пригорало так в Кремлі

Джо Байден дав високу оцінку саміту "Кримської платформи"

3 вересня 2021, 10:37
Поділіться публікацією:

Першим питанням, яке обговорювалося на зустрічі в Білому Домі між президентом Зеленським і президентом Байденом було питання проведення саміту "Кримської платформи" в Києві. Видно було, що Джо Байден обізнаний з тим, як пройшов саміт. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише український політолог і журналіст Кирило Сазонов.

Сазонов про головне питання Зеленського і Байдена: ох, не дарма пригорало так в Кремлі

Володимир Зеленський і Джо Байден. Фото - сайт Офісу президента України

Політолог зазначив, якщо говорити про зустріч Володимира Зеленського і Джо Байдена, то вже гігабіти інформації накопичилися — обговорення, оцінки в самих різних контекстах. Вже багато сказано про те, які теми обговорювалися, чому зустріч розтягнулася на дві години замість сорока хвилин, що є і чого немає в заяві. Але дуже цікаво — яким було перше запитання на цьому саміті.

Кирило Сазонов зазначає, глава українського МЗС Кулеба каже, що в першу чергу президент США привітав Володимира Зеленського з успішним проведенням саміту "Кримської платформи". США обіцяють тему підтримувати.

"Так що саміт вийшов відмінним і потрібним, незважаючи на ниття окремих наших експертів (низький рівень гостей, жодного представника Латинської Америки — цитата). Ох не дарма пригорало так в Кремлі і в окремих українських політиків і їх свити. Ох, не дарма ... ", — написав Кирило Сазонов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ОП заявили про "проривний досягненні" поїздки Зеленського до Байдена. План Москви, який Путін вибудував після саміту з Байденом в Женеві, з тріском провалився.

Також читайте на "Коментарях" — Зеленський порівняв Україну з компанією Apple Стіва Джобса, заявивши, що в української держави ще все попереду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 вересня 2021, 12:32

Може б дочекались наочних, зрозумілих всім результатів та не упереджених коментарів професіоналів? Разом з відомим прихильником російської лайки Арестовичем, всі корумповані підлабузники почали пропаганду вихваляння досягнень корумпованого вождя. В демократичних країнах, як стверджує Зерошенко, такого не буває. А не демократичні країни приваблюють агресора і втрачають території, населення, майбутнє тощо.


Новини