Головна Новини Політика зовнішня політика Саакашвілі загрожує протестом – політик висунув нові вимоги у в'язниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Саакашвілі загрожує протестом – політик висунув нові вимоги у в'язниці

Пенітенціарна служба має виконати вимоги Саакашвілі до 6 січня

3 січня 2022, 23:10
Поділіться публікацією:

Екс-президент Грузії та український політик, який утримується в Руставській в'язниці, Михайло Саакашвілі вимагає незалежних лікарів, а також можливість обміну конфіденційною інформацією з відвідувачами. Якщо вимоги політика не виконають, він має намір звернутись до крайньої форми протесту, повідомив правозахисник Шота Тутберідзе. Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Саакашвілі загрожує протестом – політик висунув нові вимоги у в'язниці

Міхеіл Саакашвілі - фото: Facebook

За словами адвоката, пенітенціарна служба має виконати вимоги Саакашвілі до 6 січня.

Тутберідзе розповів, що політику не дають змоги зустрічатися із незалежними медиками.

"Ми, адвокати також вимагаємо від пенітенціарної служби конфіденційно спілкуватися з Михайлом Саакашвілі, як це відбувалося раніше у Руставській в'язниці шляхом обміну записками", — сказав правозахисник.

Зазначимо, що напередодні адвокат колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі Ніка Гварамія, а згодом нардеп Єлизавета Ясько повідомили про те, що Саакашвілі насильно позбавили медичної допомоги та відвезли назад до в'язниці. Сам Саакашвілі у своєму зверненні до грузинського народу написав, що спроби влади Грузії розправитися з ним не увінчуються успіхом, бо страх від дій влади не виникає, навпаки, прокидається бажання боротьби. За словами грузинського опозиціонера, незважаючи на те, з чим йому доводиться стикатися у в'язниці, він не втрачає оптимізм і віру в перемогу. І зараз займається відновленням сил після "реабілітації" у в'язниці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі без попереднього погодження з його оточенням і, зокрема, з адвокатом вивезли з медзакладу назад до Руставської в'язниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини