Головна Новини Політика зовнішня політика Росія хоче перезавантажити відносини зі США - деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія хоче перезавантажити відносини зі США - деталі

Міністерство закордонних справ Росії намагається налагодити стосунки з Америкою

23 квітня 2021, 10:10 comments1008
Поділіться публікацією:

Кремль висунув пропозицію США перезавантажити відносини та обмінятися гарантіями невтручання у внутрішні справи один одного. Про це повідомило видання "РИА Новости".

Росія хоче перезавантажити відносини зі США - деталі

Росія планує налагодити співробітництво з США - деталі. Фото: rbk.ru

Окрім того, Росія запропонувала відновити профільні канали діалогу щодо запобігання хакерських атак та розвивати відносини у сфері інформтехнологій на найвищому рівні.

Також МЗС Росії повідомило, що має намір укласти угоду про запобігання інцидентів в інформпросторі та обмінятися гарантіями про невтручання у внутрішні справи один одного. 

У міністерстві також підкреслили, що в пропозицію Москви входить прийняття політичного зобов'язання про не нанесення першими удару з використанням ІКТ один проти одного.

Нагадаємо, що починаючи з п'ятниці, 23 квітня, повинно розпочатися відведення російських військ, які дислокуються неподалік України. Судячи із заяв Міноборони Росії, окремі підрозділи відступлять як від українського кордону, так і з анексованого Криму. "Коментарі" поцікавилися в експертів, навіщо РФ було "брязкати зброєю", а потім спокійно піти. Фахівці розповіли, чи варто Україні й Заходу розслаблятися. Думки експертів можна прочитати в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, як президент України Володимир Зеленський відреагував на рішення Росії відвести війська від кордонів України. Лідер вважає, що рішення Росії знижує напругу від ситуації. Президент укотре зазначив, що Україна прагне миру. Також глава держави подякував міжнародним партнерам за підтримку. Що ще розповідав гарант країни, дізнавайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини