Головна Новини Політика зовнішня політика Путін діє чітко за книжкою Гітлера: український дипломат зробив заяву щодо кроків Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін діє чітко за книжкою Гітлера: український дипломат зробив заяву щодо кроків Росії

Щодо нинішніх дій Росії тимчасовий повірений у справах України у Вірменії

23 лютого 2022, 16:30 comments1163
Поділіться публікацією:

Президенту Росії Володимиру Путіну дуже знайома книга Адольфа Гітлера, і він просто повторює свої дії згідно з нею. Таку заяву зробив тимчасовий повірений у справах України у Вірменії Денис Автономов під час брифінгу. Про це повідомляє Укрінформ.

Путін діє чітко за книжкою Гітлера: український дипломат зробив заяву щодо кроків Росії

Денис Автономов - фото з відкритих джерел

"Він працював в НДР, у резидентурі КДБ. Вважаю, що за замовчуванням йому дуже добре знайомі твори Адольфа Гітлера "Моя боротьба". Один з ключових посилів цієї, з вашого дозволу, книжки полягає в тому, що Австрія не держава, і нація не може бути розділена. Тобто іде просто повторення: "Україна – не держава. Нація не може бути розділена", — заявив дипломат.

За словами Автономова, спочатку президент Російської Федерації Путін "кусає по шматочку, де може", а потім розпочинає повномасштабну війну.

"Знову ж таки Мюнхен, аншлюс Австрії, Судети – Україна, Придністров'я, Абхазія, Осетія", — додав Автономов під час брифінгу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Шмигаль розповів, як житиме країна під час надзвичайного стану. Прем'єр-міністр каже, що надзвичайний стан не вплине на життя людей та роботу бізнесу. Глава уряду Денис Шмигаль запевняє, що запровадження надзвичайного стану по всій країні не внесе своїх коректив у життя українців і не стане проблемою як для вітчизняного так і іноземного бізнесу в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський прокоментував можливість введення воєнного стану в Україні. Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливе введення военного стану під час зустрічі з президентом Естонії в Києві 22 лютого. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини