Головна Новини Політика кабмін Шмигаль розповів, як житиме країна під час надзвичайного стану
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль розповів, як житиме країна під час надзвичайного стану

Прем'єр-міністр каже, що надзвичайний стан не вплине на життя людей та роботу бізнесу

23 лютого 2022, 15:47 comments1024
Поділіться публікацією:

Глава уряду Денис Шмигаль запевняє, що запровадження надзвичайного стану по всій країні не внесе своїх коректив у життя українців і не стане проблемою як для вітчизняного так і іноземного бізнесу в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Шмигаль зробив на засіданні Кабміну.

Шмигаль розповів, як житиме країна під час надзвичайного стану

Денис Шмигаль. Фото: з відкритих джерел

Денис Шмигаль пояснив, що введення надзвичайного стану потрібно було для того, щоб підготувати країну до можливого вторгнення російських військ, а також до того, щоб не допустити провокації з боку країни-агресора. Прем'єр наголосив, що безпека абсолютно у всіх регіонах на першому місці. Саме тому владі довелося піти на такий крок та запровадити надзвичайний стан.

За словами Шмигаля, тепер українським захисникам та поліцейським простіше працюватиме на місцях. При цьому глава уряду уточнив, що українці не зіткнуться з якимись новими правилами чи обмеженнями. Те саме стосується і звичайного бізнесу. Життя не зміниться.

Зазначимо, ініціатива запровадження РНБО по всій країні походить від РНБО. Це рішення було ухвалено сьогодні на позачерговому засіданні. Тепер протягом 48 годин цю пропозицію має розглянути Верховна Рада.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Туреччини Реджеп Ердоган зробив несподівану заяву про несправність псувати відносини, як Росією, так і з Україною. Також Туреччина заявила, що обирає позицію делікатного підходу до українсько-російської кризи, відмовившись вводити антиросійські санкції та псувати відносини з Росією.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олексій Данілов розповів, чи готова Україна до запровадження воєнного стану.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини