Головна Новини Політика зовнішня політика Одного із нардепів Опоблоку спіймали за інтимною перепискою з чоловіком прямо у Верховній Раді (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Одного із нардепів Опоблоку спіймали за інтимною перепискою з чоловіком прямо у Верховній Раді (ФОТО, ВІДЕО)

Засідання Ради не заважало нардепу обговорювати смаки в сексі

16 лютого 2021, 19:15 comments5174
Поділіться публікацією:

16 лютого в Мережі оприлюднили знімки особистого листування народного депутата від "Опозиційного блоку" Муси Магомедова, яке той вів якраз під час засідання парламенту. Як стає явно з тексту повідомлень, політик, не соромлячись, обговорював інтимні теми з іншим чоловіком. Джерелом інсайдівської інформації став Telegram-канал "Карточный офис".

Одного із нардепів Опоблоку спіймали за інтимною перепискою з чоловіком прямо у Верховній Раді (ФОТО, ВІДЕО)

Нардепа знову спіймали на інтимній переписці в Раді. Фото із відкритих джерел

Як можна зробити висновок із листування, під час спілкування двоє чоловіків активно обговорювали переваги в сексі, а також припускали варіанти розвитку різних розваг у ліжку. Магомедов вів переписку із абонентом, підписаним "Донин Олег". Додаткової інформації про співрозмовника представника Опоблоку не відомо.

Одного із нардепів Опоблоку спіймали за інтимною перепискою з чоловіком прямо у Верховній Раді (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
Одного із нардепів Опоблоку спіймали за інтимною перепискою з чоловіком прямо у Верховній Раді (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
Одного із нардепів Опоблоку спіймали за інтимною перепискою з чоловіком прямо у Верховній Раді (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4

Зрозуміло, особисте життя — справа кожного. Втім, цей випадок зайвий раз доводить, що народним обранцям варто більш ретельно вибирати теми для розмов по телефону під час роботи, тим більше коли на балконах знаходяться журналісти з фотокамерами і відеотехнікою.

До слова, думки користувачів щодо справжності листування Муси Магомедова вже розділилися. Хтось, зрозуміло, як зазвичай, дотримується думки про те, що це фотошоп, хтось — обурюється через нібито гомосексуальну орієнтацію нардепа. Деякі користувачі Мережі вважають, що таким чином двоє чоловіків всього лише "тролять" один одного, чекаючи, хто перший "капітулює" в делікатній темі. Одна ж із юзерок на ім'я Юлія висловилася досить ефектно: "Мда, у нас фраза "всі закони приймають через жо*у" вже перестає бути номінальною".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, як в Раді відзначився депутат від ОПЗЖ Ілля Ківа — за що політик обматюкав журналістів в кулуарах парламенту.

Також на порталі можна дізнатися, про що не так давно під час засідання листувалися Юлія Тимошенко і Андрій Єрмак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини