Головна Новини Політика Скандали.Політика Нардеп від партії «ОПЗЖ» обматюкав журналістів у Верховній Раді (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп від партії «ОПЗЖ» обматюкав журналістів у Верховній Раді (ВІДЕО)

На спробу журналіста обуритися поведінкою нардепа Ківа назвав його провокатором

4 лютого 2021, 16:18 comments1675
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді знову скандал — народний депутат від партії "Опозиційна платформа — за життя" Ілля Кива на камери обматюкав журналістів проекту Bihus.info. Відповідне відео опублікував Telegram-канал PavlovskyNews.

Нардеп від партії «ОПЗЖ» обматюкав журналістів у Верховній Раді (ВІДЕО)

Кива не церемонився у спілкуванні із журналістом. Скрін із відео

Настільки гостро Кива відреагував на спробу представника медіа дізнатися думку нардепа щодо відмивання грошей із допомогою конвертаційних центрів.

Найбільше матюкливих "епітетів" дісталося голові Bihus.info Денису Бігус.

"Ваш керівник пі**рас і гомосексуаліст", — заявив Ілля Кива якраз у мікрофон.

Утім, журналіст, який безпосередньо розмовляв із народним депутатом, теж не обійшовся без кількох "ласкавих" слів на свою адресу. На переконання Киви, представники цього проекту не роблять нічого корисного, займаючись лише "дешевим піз***ом та провокаціями".

Після того, як кореспондент зрозумів, що жодної відповіді на свої запитання від політика не отримає, він спробував обуритися подібною поведінкою народного обранця. Поміж іншим, чоловік нагадав, що Ілля Кива, як і інші нардепи, отримує заробітну платню завдяки платникам податків, одним із яких є і сам журналіст.

"Ви провокатор, ви до журналістики не маєте жодного відношення", — відреагував Кива на таку заяву.

Попереджаємо: в ролику досить багато нецензурної лексики.

Це не перша неординарна ситуація, в якій народні депутати відзначилися за останні два тижні. Як раніше повідомляли "Коментарі", між представниками партій "За майбутнє" та "Голос" розгорівся сексистський скандал. Під час розгляду законопроекту, що стосувався Служби безпеки України, нардеп Сергій Рудик назвав колегу-депутатку Мар’яну Безуглу "дівчинкою, якій 32 роки". Судячи із його слів, він не був задоволений, що представниця жіночої статі закликає парламент підтримати голосами серйозний документ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

читаем

4 лютого 2021, 16:31

посмотрите на тройку богатырей: кива бойко рабинович - :) вспомнился фильм -тупой и еще тупее,ах немножко да: у одного нейроны мозга напрямую с языком (болтливый высер) Неужели медмемчук не видит своих шавок в морду лица?


Новини