Головна Новини Політика вибори Юлію Тимошенко впіймали на листуванні з Єрмаком в Раді (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Юлію Тимошенко впіймали на листуванні з Єрмаком в Раді (Фото)

Тимошенко покликала Єрмака в гості й написала "обіймаю"

26 січня 2021, 16:17 comments1449
Поділіться публікацією:

Главу партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко впіймали на листуванні з главою Офісу Президента України Андрієм Єрмаком під час засідання у Верховній Раді. Номінально, Тимошенко знаходиться в опозиції до чинної влади. Листування зафіксував фотокореспондент видання "Букви".

Юлію Тимошенко впіймали на листуванні з Єрмаком в Раді (Фото)

Тимошенко у Раді. Фото: Букви

Фотограф зафіксував переписку Тимошенко в месенджері з користувачем, який був підписаний, як "Єрмак Андрій Борисович", крім цього у Юлії Володимирівни був пропущений дзвінок від Єрмака.

Вранці передбачуваний глава ОП запитав у Тимошенко, чи вдалося їй поспілкуватися з якимось Сергієм, прізвище якого не вказується.

Виходячи зі знімків, Тимошенко набирала повідомлення Єрмаку про те, що спілкувалася з заступником голови Верховної Ради Русланом Стефанчуком і сказала, що "пояснила ситуацію і готова розповісти".

Фотокореспонденти також зафіксували попередню переписку Тимошенко і Єрмака, де вони, мабуть, обговорюють день народження Президента Володимира Зеленського, який Тимошенко порівняла з національним святом.

В кінці повідомлення Тимошенко написала, що вже повернулася до Києва і підготувала якісь матеріали, які готова обговорити. Вона запросила Єрмака в гості ввечері найближчими днями, коли йому буде зручно і написала "обіймаю".

Юлію Тимошенко впіймали на листуванні з Єрмаком в Раді (Фото) - фото 2
Юлію Тимошенко впіймали на листуванні з Єрмаком в Раді (Фото) - фото 3

У листопаді 2019 року Юлія Тимошенко оголосила, що партія "Батьківщина" йде в опозицію до діючої влади. Таке рішення було прийнято після голосування за законопроект про введення в Україні ринку землі.

Президент Зеленський коментуючи відхід Тимошенко в опозицію заявив, що вона пропонувала своїх людей на "солодкі" посади в обмін на голосування своєї партії в Парламенті разом зі "Слугою народу".

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Тимошенко кардинально змінила імідж.

Також ми показували, як Тимошенко змінювалася за 25 років своєї кар'єри в політиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини