Головна Новини Політика зовнішня політика Одна із країн ЄС пропонує заборонити видачу європейських віз росіянам
commentss НОВИНИ Всі новини

Одна із країн ЄС пропонує заборонити видачу європейських віз росіянам

Ріхард Колс висловив пропозицію про зупинення видачі туристичних віз ЄС громадянам Російської Федерації

23 лютого 2022, 16:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Латвії запропонували залишити росіян без європейських віз. Про це пише видання ТСН.

Одна із країн ЄС пропонує заборонити видачу європейських віз росіянам

Латвія пропонує залишити росіян без європейських віз

Глава міжнародного комітету Сейму Латвії Ріхард Колс висловив пропозицію про зупинення видачі туристичних віз ЄС громадянам Російської Федерації. Крім того, Колс заявив про необхідність запровадження фінансово-економічних санкцій проти РФ.

"Потрібно розуміти, що російське суспільство дуже підтримує політику Кремля. Її підтримують понад 70% населення, які вважають, що НАТО є агресором та ескалатором ситуації, і тому Росія має повне право і навіть зобов'язана вжити заходів у відповідь. Якщо така позиція суспільства в Росії, то це не схоже на те, що вони збираються відпочивати в агресивних країнах", — заявив Колс.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що нардеп емоційно привітав російських військових із Днем захисника Вітчизни. У своєму виступі Олексій Гончаренко заявив, що жоден російський солдат живим з України не повернеться, тож закликав російську армію складати зброю.

Читайте також про порядок фінансування оборони: нардеп розповіла, що передбачає цей законопроект. Юлія Тимошенко розповіла, як працюватиме закон "Про особливий порядок фінансування оборони країни".

Сайт "Коментарі" писав про те, що у МОЗ спростували інформацію про евакуацію медустанов. У МОЗ не планують евакуацію медичних закладів ні з Києва, ні з інших міст.

"Коментарі" повідомляли про те, що Ердоган висловився про непростий вибір між Україною та Росією. Президент Туреччини заявив, що Туреччина не може обирати між Україною та Росією.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини