Головна Новини Політика зовнішня політика Невзоров розповів, що буде з Росією в разі війни з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Невзоров розповів, що буде з Росією в разі війни з Україною

Російський журналіст Олександр Невзоров передрік РФ звання повного вигнанця у світі в разі нападу на Україну

21 квітня 2021, 11:30 comments1163
Поділіться публікацією:

Відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров розповів про те, що буде з Росією в разі її нападу на Україну. Він спрогнозував повну міжнародну ізоляцію для РФ. Про це він написав у своєму каналі в Telegram.

Невзоров розповів, що буде з Росією в разі війни з Україною

Олександр Невзоров. Фото: Google

За його словами, в майбутній війні Росії з Україною, РФ буде воювати за завдання країни-злочинця і повного вигнанця. Він зазначив, що Росія стане повним і неосудним агресором, який опиниться в повній міжнародній ізоляції.

Невзоров заявив, що в разі справжньої ізоляції в Росії не буде нормальних комп'ютерів і навіть "Жигулів", а також літаків. Це він пояснив тим, що більше не буде верстатів і комплектуючих, з яких це все проводиться.

Також журналіст зазначив, що в Росії не буде нормального брендового одягу, ліків, фільмів, а її союзниками залишаться країни типу М'янми, Нігерії й так далі.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну.

Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року. В останні два тижні Росія масово стягує війська до кордонів України і на територію Криму і відкрито загрожує нашій країні війною.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в ТКГ трапився прорив в переговорах по Донбасу.

Читайте також, коли Росія може напасти на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини