Головна Новини Політика зовнішня політика "Не вам радити з вашим досвідом держпереворотів", - в МЗС Росії відповіли Зеленському на заяву про Білорусь
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не вам радити з вашим досвідом держпереворотів", - в МЗС Росії відповіли Зеленському на заяву про Білорусь

Речниця МЗС Росії Марія Захарова розкритикувала Володимира Зеленського за коментарі подій в Білорусі замість активного наведення порядку у своїй країні

10 серпня 2020, 15:09
Поділіться публікацією:

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Марія Захарова зазначила, що український гарант Володимир Зеленський марно дає оцінки подіям в Білорусі, де наростають протестні рухи, замість того, щоб застосувати свої поради в ситуації з Україною. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Не вам радити з вашим досвідом держпереворотів", - в МЗС Росії відповіли Зеленському на заяву про Білорусь

Так, найбільш обурливою Захарової здалася репліка Зеленського, де він закликав владу Білорусі вибудовувати діалог з незгодним населенням, тому що в іншому випадку ескалація конфлікту буде наростати.

"Золоті слова українського президента! Як же вони добре описують ситуацію, тільки не в сусідній країні, а у своїй власній. Як просунулося б виконання "Мінських домовленостей", якби ця заява Зеленського стосувалася б України, а не Білорусії, яка розбереться сама, як їй жити ", — зазначила Захарова.

Також російська чиновниця наголосила, що Україна — не найкращий приклад для настанови інших країн щодо державних змін і насильницької зміни влади.

взагалі, не українським політикам з їх сумним досвідом держпереворотів і розвалу країни що-небудь радити", — докірливо підсумувала Захарова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олександр Лукашенко назвав протестні мітинги в Білорусі ідеєю зарубіжних ляльководів, які розпалюють конфлікт в центрі Мінська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини