Головна Новини Політика зовнішня політика Названо головну умову відходу Путіна з Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо головну умову відходу Путіна з Криму

Путін піде в разі небезпеки катастрофи

2 березня 2021, 08:00 comments2019
Поділіться публікацією:

В Україні назвали умову, за якої президент Росії Володимир Путін буде змушений піти з території окупованого Криму. Про це розповів глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в інтерв'ю виданню "Апостроф".

Названо головну умову відходу Путіна з Криму

Фото: kremlin

За його словами, імперська сутність Путіна ніколи не дасть йому піти з окупованої території, крім загрози більш жахливою для нього катастрофи, якої може стати загроза розпаду Росії.

Він зазначив, що якщо перед Путіним стане вибір піти з Криму або дозволити розпад Росії, то президент РФ покине півострів. Чубаров пояснив це тим, що Путін вважає себе хранителем Росії.

Водночас він підкреслив, що навіть в разі відходу з Криму, Путін знову буде намагатися його захопити, оскільки повернення півострова Україні буде означати його політичну смерть.

Чубаров заявив, що поки Україна не поставить перед Путіним або його наступником вибір про те, що або Росія слід міжнародним правом, або пропадає з політичної карти світу, то Росія ніколи не дасть Криму спокій.

Глава Меджлісу також зазначив, що міжнародне співтовариство боїться тиснути на Росію через те, що у Путіна є ядерна кнопка, а світ нібито не готовий до конфронтації з РФ.

Довідка: в лютому 2014 року на території Криму з'явилися військові без розпізнавальних знаків, які захопили будівлю кримського парламенту, аеропорт в Сімферополі та інші об'єкти стратегічної інфраструктури. 16 березня був проведений незаконний "референдум".

Через кілька днів Володимир Путін підписав указ про "приєднання" Криму до Росії.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що українська армія готується до силового звільнення Донбасу.

Читайте також про наміри Росії відкрито ввести війська на Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вася

2 березня 2021, 08:15

Старый маразматик

Брат

2 березня 2021, 08:13

чубатый-жди напалм,я иду за тобой-дебил.


Новини