Головна Новини Політика зовнішня політика Росія збирається відкрито ввести війська на Донбас, - ТКГ
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія збирається відкрито ввести війська на Донбас, - ТКГ

Росія намагається легітимізувати питання введення миротворців

1 березня 2021, 14:00 comments3549
Поділіться публікацією:

Росія намагається легітимізувати питання введення миротворців на окуповані території Донбасу всупереч досягнутим міжнародним домовленостям. Про це повідомили на офіційній сторінці української делегації в мінській ТКГ.

Росія збирається відкрито ввести війська на Донбас, - ТКГ

Фото: BBC

Повідомляється, що росіяни хочуть залучити своїх миротворців для врегулювання конфлікту на Донбасі і намагається легітимізувати це питання. Український генерал Сергій Салкуцан вже направив в ОБСЄ повідомлення про те, що окупаційні сили влаштовують провокації.

Росія проводить ряд заходів для того, щоб переглянути досягнуті раніше міжнародні домовленості щодо заходів режиму припинення вогню. Відзначається, що ці дії спрямовані на те, щоб підняти питання залучення військових РФ для того, щоб нібито вирішити конфлікт на Донбасі.

В українській делегації повідомили, що на позиціях бойовиків в окупованих районах Луганської області зняли серію репортажів про те, що контроль за дотриманням режиму припинення вогню можна буде за допомогою введення російських миротворців.

Наша сторона заявляє, що такі дії окупантів свідчать про наміри дискредитувати роботу місії ОБСЄ. Також на сторінці делегації заявили, що Росія не хоче виконувати взяті на себе зобов'язання.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що буде з Україною при президенті Байдена.

Читайте також, коли Україна зможе повернути Донбас під контроль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

1 березня 2021, 17:55

А наше государство с ними электроэнергией торгует )) https://kosatka.media/category/elektroenergiya/news/nardep-predlagaet-vvesti-sankcii-v-otnoshenii-importerov-elektroenergii


Новини