Головна Новини Політика зовнішня політика Міністр оборони Ізраїлю заявив про "зняття всіх обмежень"
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Ізраїлю заявив про "зняття всіх обмежень"

Ізраїль переходить до повноцінного наступу на сектор Газа

10 жовтня 2023, 20:58
Поділіться публікацією:

Ізраїль переходить у повний наступ, сектор Газа ніколи не буде тим самим. Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив міністр оборони єврейської держави Йоав Галант.

Міністр оборони Ізраїлю заявив про "зняття всіх обмежень"

Міністр оборони Израїля Йоав Галант

Звертаючись до військовослужбовців ЦАХАЛ, він сказав:

"Я зняв усі обмеження, ми відновили контроль над територією та переходимо до повномасштабного наступу", — цитують його ЗМІ. — "ХАМАС хотів змін у секторі Газа, і він зміниться на 180 градусів у порівнянні з тим, що думали терористи. Вони пошкодують про цей момент. Газа ніколи не повернеться до того, що було раніше. Хто б не прийшов обезголовлювати, вбивати жінок, людей, які пережили Голокост, ми знищимо його всією нашою силою і без компромісів".

Нагадаємо, що бойовики ХАМАС під час своїх нещодавніх рейдів на територію Ізраїлю розстрілювали беззбройних цивільних ізраїльтян на трасах, не шкодуючи ні жінок, ні дітей. Вони вбили або захопили в заручники дві сотні учасників музичного фестивалю, а також розстріляли та обезголовили 200 ізраїльтян у кібуці Кфар-Аза. Серед убитих у цьому поселенні сорок дітей. Окрім цього, ХАМАС обстрілював територію Ізраїлю, випустивши тисячі ракет.

У відповідь Ізраїль став наносити авіаудари по сектору Газа, оголосив про його повну блокаду, відключивши його від електрики, води та підвезення продуктів. Цивільним мешканцям Гази армією Ізраїлю запропоновано евакуюватись у Єгипет. Останній дозволив перетинати свій кордон лише тисячі палестинців на добу. Загалом у секторі Газа проживає 2,5 мільйона людей.

Тим часом Росія перейшла в наступ. Про настання противника повідомив начштабу "Азов".

А філософ Путіна пояснив, чому Росія має підтримувати ХАМАС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини