Головна Новини Політика зовнішня політика Меркель відповіла, чи вважає Путіна вбивцею (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Меркель відповіла, чи вважає Путіна вбивцею (ВІДЕО)

Канцлер Німеччини стверджує, що Росія регулярно порушує різні права людини

20 квітня 2021, 14:06 comments1303
Поділіться публікацією:

Питання про те, чи є вбивцею російський президент Володимир Путін, раніше поставлене голові Штатів Джозефу Байдену, отримав значну популярність. Його тепер ставлять багатьом українським і зарубіжним політикам, а також громадським діячам. За інформацією народного депутата від "ЄС" Олексія Гончаренка, нині відповідь пролунала й від німецького канцлера Ангели Меркель.

Меркель відповіла, чи вважає Путіна вбивцею (ВІДЕО)

Ангела Меркель. Фото: AFP

Думкою Меркель поцікавився сам Гончаренко. Можливість короткого діалогу у політиків з'явилася під час чергового засідання Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ).

Депутат попросив Ангелу Меркель однозначно відповісти, чи вважає вона Путіна вбивцею. Варто відзначити, що Олексій Гончаренко звернувся до канцлера на її рідною мовою, німецькою.

Під час свого виступу Меркель підкреслила, що відповість "своїми словами". Політик запевнила, що разом із більшістю західних політиків виступає з палкою критикою багатьох дій російського президента. Мало того, вона не соромиться критикувати Путіна і в особистих бесідах із ним.

На думку канцлера, в Росії часто спостерігається порушення різних прав і свобод людини. Сама Меркель особисто піднімала в бесідах з Путіним тему політичного переслідування опозиціонера Олексія Навального. Однак це, за її словами, лише одне з неприйнятних дня неї рішень, схвалених Путіним і його урядом.

І хоча однозначної відповіді від Меркель не прозвучало, Олексій Гончаренко вважає, що з дипломатичної мови слова канцлера можна перевести, як "так".

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як у Білому Домі прокоментували твердження Байдена про Путіна-вбивцю.

Крім цього на порталі ви можете прочитати, хто із європейських президентів приєднався до американського в цьому твердженні.

Знайдеться на сайті і інформація про реакцію самого Володимира Путіна на подібну заяву. Спойлер — для своєї відповіді політик скористався дитячим віршиком. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

20 квітня 2021, 15:52

Кровавый пастор - вот настоящий убийца.


Новини