Головна Новини Політика зовнішня політика Путін відреагував на слова Байдена про вбивцю дитячим віршиком (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін відреагував на слова Байдена про вбивцю дитячим віршиком (ВІДЕО)

«Хто як обзивається, сам так називається», — вважає російський президент

18 березня 2021, 14:49
Поділіться публікацією:

Побажанням здоров'я — саме так при особистій зустрічі відреагував би президент Росії Володимир Путін на те, що американський лідер Джозеф Байден вважає його вбивцею. Про це Путін заявив під час інтерв'ю російським ЗМІ, відео опублікував Telegram-канал "Украина Сейчас".

Путін відреагував на слова Байдена про вбивцю дитячим віршиком (ВІДЕО)

Путін вважає, що Байден бачить вбивцю у собі. Фото із відкритих джерел

Путін у своїй промові згадав про дитячий віршик, який, на його думку, ідеально передає ситуацію, що склалася між лідерами двох країн.

"У дитинстві, коли сперечалися у дворі одне з одним, ми говорили: "Хто як обзивається, сам так називається". Це не випадково. Сенс дуже глибокий, психологічний у цьому віршику", — заявив президент Росії.

На думку Путіна, кожна особистість, розмірковуючи про іншу людину, мимоволі шукає в ній себе, "немов заглядає у дзеркало". Оцінюючи чужі дії, вважає глава РФ, ми шукаємо схожі з особистими якості та риси характеру. Цим політик всіляко намагається натякнути, що Джозеф Байден своєю заявою лише намагається перекласти відповідальність за власні вчинки на плечі інших, в тому числі і на Путіна.

Також президент Росії підтвердив інформацію про те, що вони з Байденом особисто знайомі. На питання про те, як би відреагував Путін на заяви Байдена при особистій зустрічі, той відповів коротко:

"Я б сказав йому: "Будьте здорові!" — відповів політик, підкресливши, що говорить серйозно і без іронії.

Нагадаємо, що слова про Путіна, які підірвали Мережу, прозвучали під час інтерв'ю Байдена на телеканалі ABC News. Американський президент лише відповів на питання журналіста, чи вважає він главу РФ убивцею. Який глибинний сенс і нове трактування в цих словах відшукали представники російських ЗМІ, можна детальніше дізнатися в публікації на порталі "Коментарі".

Також раніше на сайті ми розповідали про реакцію експрезидента України Петра Порошенка на заяву Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/u_now/10662
comments

Обговорення


Новини