Головна Новини Політика зовнішня політика "Кримська платформа" не минула даремно: Росію чекає "порція" нових санкцій
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кримська платформа" не минула даремно: Росію чекає "порція" нових санкцій

Декларація "Кримської платформи" містить зобов'язання розглянути введення додаткових санкцій відносно РФ у разі подальшої агресії

23 серпня 2021, 17:05
Поділіться публікацією:

Підсумкова декларація саміту "Кримської платформи" містить зобов'язання ввести додаткові санкції відносно РФ у разі подальшої агресії. Як інформує видання "Коментарі", про це розповів Володимир Зеленський під час завершального виступу на саміті "Кримської платформи", пише "Українська правда".

"Кримська платформа" не минула даремно: Росію чекає "порція" нових санкцій

Саміт "Кримської платформи". Фото: сайт Офісу президента України

Саміт "Кримської платформи" все-таки не мине безслідно для Росії. Крім засудження агресивної політики Москви й закликів прибрати свої війська з українського Криму, у підсумковій декларації саміту є цікаві пункти про нові санкції проти РФ. Вони будуть введені країнами-учасницями "Кримської платформи", якщо Кремль знову зробить агресивні дії щодо України.

Володимир Зеленський зазначив, що список підписантів декларації "Кримської платформи" не остаточний і всі охочі країни, які з тих чи інших обставин не змогли сьогодні приєднатися і поставити свої підписи під цим документом, зможуть це зробити в будь-який час.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський назвав перший саміт "Кримської платформи" дуже важливим складником шляху для деокупації Криму. Також глава держави заінтригував, коли заявив, що підсумковий саміт має відбутися в Ялті. Там же Москва може також стати учасником "Кримської платформи".

Крім того, видання "Коментарі" повідомляло про те, що Туреччина на саміті "Кримської платформи" назвала єдиний спосіб домогтися деокупації Криму і виведення військового контингенту з української території. Позицію країни офіційно озвучив глава МЗС Туреччини Мевлют Чавушоглу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини