Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук зізнався, про що б поговорив із Путіним (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук зізнався, про що б поговорив із Путіним (ВІДЕО)

Голова української делегації в ТКГ з питань Донбасу Леонід Кравчук готовий хоч негайно зустрітися із президентом РФ Путіним

21 квітня 2021, 18:38
Поділіться публікацією:

Ділові відносини між українським і російським урядами з кожним днем стрімко погіршуються. При цьому Україна продовжує сподіватися на конструктивний діалог.

Кравчук зізнався, про що б поговорив із Путіним (ВІДЕО)

Кравчук хотів би зустрітися з Путіним. Фото: УНІАН

Підтримавши нещодавню пропозицію Володимира Зеленського зустрітися з Путіним, про схоже бажання розповів і експрезидент Леонід Кравчук. Новину повідомляє "Україна 24".

За словами політика, у нього є безліч тез, які можна було б озвучити голові РФ. Також Кравчук говорить, що окремо поспілкувався б і з іншими представниками Кремля. Його не влаштовує те, скільки ненависті ці чиновники демонструють до України.

Зазначимо, що у своїй промові Кравчук згадав навіть Білорусь. На думку керівника української делегації в ТКГ з питань Донбасу, Лукашенко перетворює країну, якою керує, на справжнього "холуя" Російської Федерації. Україна ж на чолі із Володимиром Зеленським, вважає Кравчук, для Путіна давно записана в розряд "ворогів".

Колишній український президент жорстко розкритикував Росію та її поведінку на міжнародній арені. Крім іншого, Кравчук нагадав, що поки представники інших цивілізованих країн розвиваються, в РФ постійно воюють. За його словами, солдати російської армії здатні лише приходити на чужу землю зі зброєю в руках і погрожувати.

Крім іншого, Леонід Кравчук згадав і деяких українських політиків. Експрезидент переконаний, що в нинішньому уряді, попри семирічну війну на Донбасі, залишилися люди, які не розуміють, хто є ворогом. Наразі ж, каже Кравчук, ворог в особі Росії і зовсім стоїть на порозі — бряцає технікою біля українського кордону.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, як експерти оцінюють пропозицію Зеленського зустрітися з Путіним на Донбасі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому під час виступу 21 квітня Путін не торкнувся теми України або війни на Донбасі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини