Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук випав з переговорного процесу по Донбасу до грудня, замість нього буде Резніков
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук випав з переговорного процесу по Донбасу до грудня, замість нього буде Резніков

Голова української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук не братиме участі в засіданнях ТКГ до грудня за станом здоров'я

31 серпня 2021, 08:25
Поділіться публікацією:

Як мінімум до грудня перший президент України, глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук не буде повертатися до виконання своїх обов'язків в мирних переговорах по врегулюванню конфлікту на Донбасі. Як інформує видання "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович.

Кравчук випав з переговорного процесу по Донбасу до грудня, замість нього буде Резніков

Леонід Кравчук Фото: hromadske.ua

Він зазначив, що за його інформацією перший президент України перебуває в тяжкому періоді реабілітації і перенесена операція дає про себе знати. Леоніду Кравчуку на сьогодні 87 років і потрібно якийсь час, щоб відновитися після перенесеної непростої операції. Поки що виконувати обов'язки Леоніда Кравчука в ТКГ буде віце-прем'єр Олексій Резніков, який добре знає ситуацію. Олексій Арестович додав, на даний момент складно робити якісь прогнози, але за попередніми даними так триватиме до листопада-грудня цього року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Арестович відкрив карти, розповівши, яка країна може надати свій переговорний майданчик для мирних переговорів по врегулюванню конфлікту на сході України. Експерт припускає, що серед можливих варіантів можуть перебувати Швейцарія або Австрія, але повертатися назад до Мінська, після того, що сталося з Білоруссю, українська сторона не планує. Арестович також допустив, що якщо не буде знайдено рішення по новій країні для переговорів, то не виключений варіант проведення переговорів у форматі відеоконференції.

Також читайте на "Коментарях" — Олексій Арестович закликав владу негайно виправити фатальну помилку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини