Головна Новини Політика зовнішня політика Кравчук розповів, що потрібно зробити для перемоги над Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Кравчук розповів, що потрібно зробити для перемоги над Росією

Саме це і буде планом "Б"

19 лютого 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Перший президент України і глава української делегації в мінській ТКГ Леонід Кравчук розповів про те, що потрібно зробити для того, щоб здобути перемогу над Росією у війні на Донбасі та припинити військовий конфлікт. Про це він повідомив в ефірі програми "Право на владу".

Кравчук розповів, що потрібно зробити для перемоги над Росією

Кравчук. Фото: Google

За його словами, якщо ми говоримо про так званий план "Б", то він передбачає той факт, що всі визнають війну на Сході України і будуть розглядати всі питання через цю призму.

Перший президент зазначив, що необхідно змусити Росію припинити збройну агресію проти України. Він сказав, що кожен повинен розуміти той факт, що ми країна в стані війни, яка бореться з агресором. Саме це і повинно стати основою.

Кравчук нагадав, що Росія постійно заперечує себе  як сторони конфлікту, і каже, що Україна окупувала саму себе. Він сказав, що для припинення війни необхідно постійно тиснути на Росію усіма можливими способами. У цьому нашій країні має допомогти світове співтовариство. Тільки тоді Росія припинить агресію.

Леонід Кравчук очолює українську делегацію в мінській ТКГ з липня 2020 року. Він замінив на цій посаді другого президента України Леоніда Кучму, який був главою делегації двічі з 2015 по 2018 рік і з 2019 по 2020.

На цій посаді Кравчук запропонував план спільних кроків для врегулювання конфлікту, який передбачав проведення виборів на Донбасі в березні 2021 року і повну демілітаризацію окупованих територій.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кравчук поставив Росії жорстку умову на переговорах в Мінську.

Читайте також про головні завдання команди Зеленського в питанні війни на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини