Головна Новини Політика президент У Зеленського назвали головні завдання з питання війни на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського назвали головні завдання з питання війни на Донбасі

Жителі Донбасу розуміють ...

18 лютого 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

В Офісі Президента України розповіли про те, які першочергові завдання ставить перед собою команда Володимира Зеленського з питання врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це розповів радник голови ОП Андрій Єрмака Михайло Подоляк в інтерв'ю виданню "РБК-Україна".

У Зеленського назвали головні завдання з питання війни на Донбасі

Фото: ОП

За словами Подоляка, головними завданнями влади є проведенням виборів на Донбасі після передачі контролю над кордоні і припинення транслювання російської пропаганди.

Радник Єрмака сказав, що жителі Донбасу зрозуміли, що "русскій мір" є дірою з неконкретними умовами, падінням рівня життя і повної безперспективністю.

Він сказав, що потрібно провести вибори після передачі контролю над кордоном з Росією. Подоляк зазначив, що виборчий процес повинен бути конкурентним і позбавленим впливу Росії.

Також він заявив, що якщо на Донбасі і в Криму припиниться мовлення російської пропаганди, то жителі цих територій швидко зрозуміють, на чиєму вони боці. Подоляк сказав, що на сьогоднішній день в Україні велике пропагандистське вплив Росії.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Переговорний процес по Донбасу йде до цих пір. Росія, незважаючи на численні докази її прямої участі в конфлікті, не визнає себе стороною військового конфлікту.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, чому Кравчук перейшов на жорстку риторику по Донбасу.

Читайте також чергову скандальну заяву Путіна про Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини