Головна Новини Політика зовнішня політика Коломойський може бути засуджений в Україні: "Нічого доброго не світить"
commentss НОВИНИ Всі новини

Коломойський може бути засуджений в Україні: "Нічого доброго не світить"

В Україні Коломойському, схоже, нічого доброго не світить

23 лютого 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

Колишній міністр фінансів України, який займався питанням націоналізації ПриватБанку Олександр Данилюк прокоментував затримання екс-першого заступника голови правління банку Володимира Яценко в аеропорту "Бориспіль". Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Коломойський може бути засуджений в Україні: "Нічого доброго не світить"

Фото: скрiншот

За словами Данилюка, олігархи Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, а також весь колишній менеджмент Приватбанку повинні відповісти за завдання збитків Україні.

Він зазначив, що реальні дії влади щодо олігархів у справі Привату почалися тільки через чотири роки після націоналізації банку. Данилюк сказав, що влада почала реально залучати до відповідальності тих, хто виводив гроші українських вкладників з банку.

Екс-міністр нагадав, що він особисто займався націоналізацією ПриватБанку, а також був ініціатором процесів в суді за межами України, домігшись заморозки активів Коломойського у всьому світі через рішення суду в Лондоні.

Він сказав, що на території України ситуація була пасивною через те, що генеральний прокурор, суди і соратники Коломойського постійно блокували всі рішення у справі.

Колишній міністр зазначив, що затримання Володимира Яценка, який хотів покинути Україну дозволяє говорити про те, що в Україні з'явилася перспектива реального засудження Коломойського.

Він сказав, що Коломойський не виїжджав з України через небезпеку арешту, яка виходить від американського правосуддя, однак тепер, за словами Данилюк, в Україні Коломойському також відкриваються не дуже райдужні перспективи.

Раніше "Коментарі" повідомляли про зв'язки Порошенка і Медведчука.

Читайте також, хто такий потрапить під санкції української влади.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини