Головна Новини Політика зовнішня політика Колишній радник Путіна розповів, де і коли може відбутися вторгнення Росії до України (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишній радник Путіна розповів, де і коли може відбутися вторгнення Росії до України (відео)

Колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов повідомив, чого можна очікувати від Кремля

7 травня 2021, 08:35 comments1008
Поділіться публікацією:

Колишній радник президента Росії Андрій Ілларіонов повідомив, коли та де може виникнути висока ймовірність російського вторгнення до України. Про це політик розповів в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Колишній радник Путіна розповів, де і коли може відбутися вторгнення Росії до України (відео)

Коли РФ може напасти на Україну - російський політик. Фото: 24tv.ua

За словами Ілларіонова, найімовірніше Росія може скоїти напад після липня цього року. Тоді закінчаться маневри НАТО в Європі і, можливо, буде добудовано "Північний потік-2".

Окрім того,  Андрій Ілларіонов назвав можливе місце нападу. Це може бути Північна Таврія. Саме там проходить русло Північно-Кримського каналу, який йде в Крим.

"Вже неодноразово російська сторона розгортає пропагандистську кампанію щодо гуманітарної катастрофи, яка розвивається в Криму через те, що туди не надходить вода. Ця територія — її досить легко зайняти, і потім її дуже легко утримувати", — підкреслив російський політик.

За його словами, така позиція може забезпечити прісною водою Крим, оскільки там розташована Південно-Українська атомна електростанція і ряд інших електростанцій, які сьогодні виробляють третину електроенергії України та становлять дуже велику цінність для нашої держави. 

Нагадаємо, що близько 80 тис. російських військовослужбовців продовжують залишатися на кордоні з Україною, в той час поки проходять спільні навчання США і НАТО. Росія відвела лише кілька тисяч своїх солдатів від кордону з Україною. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, як довго війська РФ можуть стояти біля наших кордонів? Чи залишається загроза вторгнення? Думки експертів щодо цих питань читайте в нашому матеріалі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини