Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак заявив, що зустріч радників глав держав "Нормандське четвірки" може відбутися в січні 2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак заявив, що зустріч радників глав держав "Нормандське четвірки" може відбутися в січні 2021

А прес-секретар Путіна заявляє про відсутність прогресу в Мінських домовленостях

28 грудня 2020, 19:54
Поділіться публікацією:

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що зустріч радників глав країн "Нормандської четвірки" може відбутися вже на початку майбутнього року. Водночас спікер глави Російської держави Дмитро Пєсков заявив про відсутність зрушень у виконанні Мінських домовленостей.

Єрмак заявив, що зустріч радників глав держав "Нормандське четвірки" може відбутися в січні 2021

Андрій Єрмак підкреслює, що робота в "Нормандському форматі" йде на постійній основі. А Пєсков своєю чергою вважає, що в цілому за процес врегулювання "ніхто навіть не брався" і за весь час вдалося реалізувати поодинокі положення.

"Звичайно це робить малоймовірно якесь просування вперед і збереження оптимізму щодо перспектив подальшої роботи", — уточнив прес-секретар президента РФ.


Раніше "Коментарі" писали про те, що глава Офісу президента України Андрій Єрмак вже більше року втілює в реальність плани Москви щодо "приєднання України до ОРДЛО". Про це говорить російський опозиційний діяч Андрій Піонтковський в програмі "Все по бєспрєдєлу". За його словами, глава ОП весь час робить так, щоб наша держава йшла на поводу у політиків Росії щодо т.зв. ДНР і ЛНР, а Москва потім питає, чому ці зобов'язання Україна досі не виконала.
Крім того, порталу стало відомо про те, що у Зеленського на пару з головою його офісу 23 радники. При чому більшість з них — підлеглі Андрія Єрмака. За інформацією, отриманою Комітетом виборців України від ОП, на кінець листопада у голови ОП налічувалося 19 радників, в той час, коли у глави української держави Володимира Зеленського тільки 4, і всі вони не перебувають в штаті апарату Президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини