Головна Новини Політика зовнішня політика Єрмак оцінив ризик повномасштабної ескалації з боку Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак оцінив ризик повномасштабної ескалації з боку Росії

Глава ОП вважає, що вся мотивація Кремля у великій політиці

1 грудня 2021, 10:28
Поділіться публікацією:

На думку голови Офісу президента України Андрія Єрмака, ризик повномасштабної ескалації з боку Російської Федерації взимку залишається високим. Однак голова ОП висловлює сподівання, що цього не станеться. Про це він розповів в інтерв'ю виданню РБК-Україна.

Єрмак оцінив ризик повномасштабної ескалації з боку Росії

Андрій Єрмак - фото: Офіс президента

"Скажу так: ризики високі, але я сподіваюся, що цього не станеться", — заявив Єрмак.

Крім того, глава Офісу президента висловив думку щодо того, навіщо це все офіційній Москві. Єрмак вважає, що вся мотивація криється у великій політиці, великих інтересах.

При цьому голова ОП запевняє, що українська сторона робить усе, щоб стримати агресію, зокрема на дипломатичній арені. За словами Єрмака, " все, що планується керівництвом України, відбувається у рамках практично щоденних консультацій з іншими світовими лідерами"

"Про це не прийнято багато говорити, але повірте, ми робимо все можливе", — наголосив очільник Офісу президента.

Нагадаємо, що у Ризі розпочалася дводенна зустріч міністрів закордонних справ НАТО, однією з головних тем якої стане російське військове нарощування поблизу України. Експерти для видання "Коментарі" оцінили ризики повномасштабного вторгнення Росії на територію нашої держави, а також розповіли, що необхідно робити Україні в цьому ракурсі і що вже робиться.

Крім того, нагадаємо, що напередодні турецький президент Реджеп Ердоган заявив, що готовий допомогти президенту РФ Володимиру Путіну та українському лідеру Володимиру Зеленському знайти компроміс, виступивши посередником. Профільні експерти озвучили свою думку щодо заяв Ердогана.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини