Головна Новини Політика зовнішня політика Ердоган засудив ультиматум Ізраїля сектору Газа, назвавши його "бійнею"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган засудив ультиматум Ізраїля сектору Газа, назвавши його "бійнею"

Раніше президент Туреччини провів переговори з Путіним та поклав відповідальність за конфлікт на Ізраїль

13 жовтня 2023, 20:22
Поділіться публікацією:

Примус населення Гази до міграції протягом 24 годин неприйнятний, заявив президент Туреччини Ердоган. Про це, як повідомляють "Коментарі", передає Al Jazeera.

Ердоган засудив ультиматум Ізраїля сектору Газа, назвавши його "бійнею"

Ердоган

Раніше Ізраїль, який зазнав нападу з боку ХАМАС, заявив про намір провести наземну операцію в Газі, щоб знищити терористів, які вбивали його громадян. Щоб уникнути жертв серед мирного населення Гази, ЦАХАЛ висунув ультиматум мирному населенню півночі сектора Гази – піти на південь. Йдеться про переміщення близько мільйона людей.

"Будь-яка війна, яка залежить від відключення води, електрики та блокування доріг, а також руйнування інфраструктури, шкіл, називається бійнею", — заявив Ердоган.

Президент Туреччини також нагадав, як Ентоні Блінкен під час свого вчорашнього візиту до Ізраїлю нагадав, що він сам є євреєм.

"Держсекретар США проводить переговори з моїм міністром закордонних справ та каже, що підходить до Ізраїлю не як держсекретар, а як представник єврейської національності. Що це за політик, що це за підхід? А що ви відповісте, якщо вам скажуть, що підходять до регіону як мусульмани? До ваших співрозмовників слід підходити не на основі релігійної приналежності, а людяності", — заявив Ердоган, який причиною атаки на Ізраїль, як і Путін, назвав відмову у державотворенні Палестині.

— Ми очікуємо, що Ізраїль негайно виправить цю серйозну помилку та терміново припинить свої нещадні дії проти цивільного населення у секторі Газа, – заявив президент Туреччини.

Нагадаємо, що лише за день, 7 жовтня, бойовики ХАМАС цілеспрямовано вбили 1200 ізраїльтян.

Тим часом, Туреччину попросили визначитися з ким вона.

Росіяни знову штурмують Авдіївку величезною кількістю живої сили та техніки.

А міністр оборони Ізраїлю розповів подробиці звірств ХАМАС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 жовтня 2023, 21:17

Фашистські головорізи на танках і літаках. Україна зараз бореться з такою самою ситуацією, як палестинські патріоти. Проти них і зброя і брехня Геббельса. Тому і треба боротись за багатополярний світ. Не можна, щоб фашисти, розкрадачі, хабарники і брехуни мали монополію. Світ, в якому різні думки і погляди будуть врівноважувати одна одну, стане безпечніше.


Новини