Головна Новини Політика зовнішня політика Дружина Зеленського поділилася планами на час візиту в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Зеленського поділилася планами на час візиту в США

У дружини президента у США насичена програма

31 серпня 2021, 09:50
Поділіться публікацією:

Перша леді України Олена Зеленська поділилась першим знімком під час робочого візиту  у США і розповіла свої плани на найближчі два дні. Про це стало відомо із допису на офіційній сторінці дружини президента в Іnstagram.

Дружина Зеленського поділилася планами на час візиту в США

Володимир Зеленський з дружиною. Фото Іnstagram.com/olenazelenska_official

На фото президентське подружжя тільки-но вийшло із літака. На першій леді піджак ніжно блактного кольору, волосся зібрано у елегантну зачіску, в руках букет жовтих квітів, а на обличчі щира усмішка. Президент у лаконічному чорному костюмі.

Так, у повідомленні наголошується, що попереду – насичена програма: запуск аудіогіда українською мовою в садибі першого Президента Сполучених Штатів Джорджа Вашингтона Маунт-Вернон та зустріч із жінками Power women, відкриття "Українського дому", відвідання музею Голокосту, робочі зустрічі у Стенфордському університеті та в Управлінні освіти Сан-Франциско, візит до художньої галереї De Young.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що сімейство Зеленських вже в ВашингтоніПрезидент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська прибули до Вашингтона в рамках офіційного візиту в США і на запрошення глави Білого Дому Джо Байдена. В програмі візиту в США український лідер повинен провести зустріч з Джо Байденом віч-на-віч, а також в розширеному складі з присутністю делегацій двох країн. Також Володимир Зеленський планує зустрітися з американським істеблішментом. В повідомленні йдеться про те, що перебувати в США український президент буде кілька днів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський повіз в США список військовополонених і політично ув'язнених українців, які перебувають в російському полоні. Український глава держави передасть цей список особисто в руки Байдену. Він сподівається, що Вашингтон допоможе офіційному Києву знайти більш вагомі слова перед Москвою, щоб українські заручники опинилися вдома.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини