Головна Новини Політика зовнішня політика Данилов заявив, що РНБО готує сценарії на випадок війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилов заявив, що РНБО готує сценарії на випадок війни з Росією

Секретар РНБО розповів про те, що Україна готовить сценарії реагування на тлі стягування Росією військ

21 квітня 2021, 11:05
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов заявив, що наша країна готується до будь-яких сценаріїв розвитку ситуації на тлі стягування Росією військ до наших кордонів. Про це він повідомив під час переговорів з головою Бюро національної безпеки Польщі Павлом Солохом, передає прес-служба РНБО.

Данилов заявив, що РНБО готує сценарії на випадок війни з Росією

Олексiй Данилов. Фото: ОП

Повідомляється, що Данилов і Солох обговорили ситуацію навколо загострення ситуації між Україною і Росією, приділивши особливу увагу стягання військ, ескалації на Донбасі та на території тимчасово окупованого Криму. Секретар РНБО зазначив, що Росія стягнула десятки тисяч військових до кордонів з Україною.

Данилов заявив, що РНБО цілодобово моніторить ситуацію і розробляє різні сценарії реагування. За його словами, Україні дуже важливою є консолідація зусиль з міжнародними партнерами для протистояння з країною-агресором.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, називаючи себе посередником у переговорах, не дивлячись на численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. В останні два тижні Росія масово стягує війська до східних кордонів України і на територію окупованого Криму, а чиновники Кремля відкрито загрожують нашій країні війною.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли Росія може напасти на Україну.

Читайте також про прорив в переговорах по Донбасу в ТКГ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rnbo.gov.ua
comments

Обговорення

Харя Кришны

21 квітня 2021, 11:42

Данилову нужно вспомнить свой старый бизнес. Перекрасить всех украинских собак в волков и выпустить в ордло. Ото москали обосрUтся!


Новини