Головна Новини Політика зовнішня політика Чому Росія може "розвалитися на шматки" — Кравчук (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Росія може "розвалитися на шматки" — Кравчук (ВІДЕО)

Перший президент вважає, що спроба окупувати Україну закінчиться для РФ як держави смертю

17 червня 2021, 16:21
Поділіться публікацією:








Припинення російської агресії проти України є пріоритетним питанням не тільки на внутрішньополітичній арені країни, але і на глобальній зовнішній. При цьому чимало політиків та експертів не виключають можливої ескалації конфлікту з подальшим повномасштабним нападом РФ на нашу країну.

Чому Росія може "розвалитися на шматки" — Кравчук (ВІДЕО)

Кравчук каже, що Росія розвалиться на шматки, якщо окупує Україну. Фото з відкритих джерел

За словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ з питань Донбасу Леоніда Кравчука, Росії не вигідно починати велику війну проти України. Про це політик розповів ведучій проєкту "Ходять чутки".

Кравчук каже, що звична тактика Росії — це тиснути на інші держави. Однак нинішнє протистояння на Донбасі, на думку первого президента, можна вирішити винятково дипломатичним способом.

Усе тому, пояснює Леонід Кравчук, що Путін часто розуміє тільки "мову сили". Однак Україна як цивілізована держава не може вирішувати питання завдяки вторгненню військовослужбовців до чужої країни. Тож конфлікт слід врегулювати в інший спосіб.

За словами Кравчука, Росія повинна отримати гідну дипвідповідь від усього світу. Політик впевнений, що постійні економічні обмеження, які вводяться Європою і Сполученими Штатами, допоможуть РФ зрештою усвідомити, що її спроби захопити територію чужої суверенної держави — невигідні і що війну треба закінчувати.

При цьому глава української делегації вважає малоймовірним повномасштабний напад Росії на Україну. Усе тому, що спроби окупувати настільки велику державу і утримати під контролем український волелюбний народ обернуться для РФ непоправними наслідками.

На думку Кравчука, Росія просто "розвалиться на шматки", поки буде намагатися захопити контроль над чужою країною.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що Леонід Кравчук думає щодо можливого використання Путіним ядерної зброї проти української держави. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, навіщо, на думку президента Володимира Зеленського, у Кремлі намагаються загострити обстановку на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

пророк

18 червня 2021, 11:11

старый комсюк в некоторых вопросах прав,но не в развале раши после агрессии на украину. раша разорвется на кусочки после столкновения с китаем, это единственная страна в мире которую боится путин и вся раша. украине нужно делать все чтобы сблизиться с китаем и создать одно союзное государство.тогда можно оттрахать и росию и европу,которую трахает росия, и америкосы начнут по другому говорить с украиной. Но в китае нет жидов,и получается ,что нашим нескем договариваться в китае.Нужно много учиться,чтоб научиться говорить на международном дипломатическом языке,а у наших аидов это не получается, воспитание не то.


Новини