Головна Новини Політика зовнішня політика Чому призначення Залужного послом у Британії – позитивний крок: пояснення експерта
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому призначення Залужного послом у Британії – позитивний крок: пояснення експерта

Завдяки роботі у Лондоні Залужний зможе підняти авторитет України в Європі

9 березня 2024, 20:17
Поділіться публікацією:

Призначення колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного послом України у Великобританії — це гарна новина та позитивний сигнал, заявив політичний консультант, політолог Олександр Антонюк.

Чому призначення Залужного послом у Британії – позитивний крок: пояснення експерта

Залужний поїде працювати послом у Британії. Фото з відкритих джерел

На думку політолога, авторитет Валерія Залужного допоможе суттєво збільшити вплив України в Європі.

"Враховуючи, що статус та імідж Валерія Залужного вже стали символом, важливо, щоб це вплинуло на наших західних союзників та спонукало їх до більш активної підтримки України. З огляду на політичну послідовність Великобританії, однієї з ключових країн, що нас підтримує, це може істотно збільшити вплив України в Європі", — переконаний Олександр Антонюк.

Політолог додав, що реальні масштаби, задачі та перспективи Валерія Залужного у Британії настільки очевидні, що конспірологам потрібно буде добряче попрацювати, щоби "натягнути сову на глобус".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський не підтримав ініціативу президента Туреччини Реджепа Ердогана щодо участі представників Росії у мирному саміті. За словами українського президента, представники РФ можуть бути запрошені на саміт миру лише після того, як цивілізовані країни розроблять план закінчення війни в Україні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний навряд чи буде на своєму місці, обіймаючи посаду посла України у Великобританії, вважає політолог Андрій Городницький. "Я не пригадую відомого дипломата Залужного. Відомого воєначальника і генерала – так, а посла — ні. Нівеляція дипломатичного корпусу продовжується. І це у жодному разі не образа Валерія Залужного", — наголосив політолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини