Головна Новини Політика зовнішня політика Чим Зеленська затьмарила усіх перших леді на київському саміті
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим Зеленська затьмарила усіх перших леді на київському саміті

Для відкриття саміту перших леді Олена Зеленська вибрала костюм улюбленого бренду

23 серпня 2021, 15:05 comments2735
Поділіться публікацією:

Перша лети України Олена Зеленська відкрила в Києві перший саміт леді та джентльменів, який сьогодні проходить на території заповідника "Софія Київська". Зеленська має розкішний вигляд. На першій леді костюм ніжного кольору айворі з широкими брюками від бренду SIX. дизайнера Юлії Богдан. Лацкан подовженого піджака прикрашає помітна брошка з колекції "Незалежна" GuniaxGuzema, яку створили спеціально до 30-річчя Незалежності України.

Чим Зеленська затьмарила усіх перших леді на київському саміті

Зеленська затьмарила усіх перших леді. Фото: Іnstagram.com/lewis.pugh

Чим Зеленська затьмарила усіх перших леді на київському саміті - фото 2

Дружина українського президента із задоволенням одягається в речі українського бренду SIX. і постійно з'являється в одязі бренду на особливо важливих для неї заходах. Олена Зеленська вибирає як речі з колекцій марки, так і шиє ексклюзивні наряди на замовлення. В нарядах від SIX. вона була під час свого першого закордонного візиту до Брюсселя, на зустрічі з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом у Лондоні, на аудієнції з Папою Римським у Ватикані, під час візитів до Латвії та США. Костюми від бренду SIX. в середньому коштують від 1100 євро.

Бренд SIX. створений у 2017 році дизайнером Юлією Богдан, за плечима у якої багаторічний досвід створення одягу найвищої якості. Сміливі ідеї та команда професіоналів в їх реалізації — головний постулат роботи бренду. Саме ці якості підкупили й першу леді України, яка має хороший смак.

Як раніше інформував портал "Коментарі", в Києві стартував саміт перших леді та джентльменів: хто прибув на захід, організований Оленою Зеленською.

Нагадаємо, Зеленська відкрила саміт перших леді та джентльменів: серед учасників — Марина Порошенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Наталья

23 серпня 2021, 15:55

ПИР ВО ВРЕМЯ КОВИДА,БЕДНОСТИ ОСНОВНОЙ ЧАСТИ НАСЕЛЕНИЯ СТРАНЫ И ВОЙНЫ!


Новини