Головна Новини Політика зовнішня політика Чи може Україна відновити ядерний потенціал: дипломат назвав умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Україна відновити ядерний потенціал: дипломат назвав умову

Посол упевнений, що путінську агресію може зупинити або НАТО, або ядерну зброю

15 квітня 2021, 12:45
Поділіться публікацією:

Ймовірна ескалація військового конфлікту на Донбасі турбує багатьох українців. Ситуацію розпалюють також постійні новини про можливу повноцінну атаку РФ на Україну. За словами українського посла в Німеччині Андрія Мельника, нашій державі слід терміново приєднатися до Північноатлантичного альянсу. Про позицію дипломата повідомляє "РБК-Україна", посилаючись на німецьке радіо.

Чи може Україна відновити ядерний потенціал: дипломат назвав умову

Посол України в Німеччині Андрій Мельник. Фото із відкритих джерел

Мельник стверджує, що без підтримки західних партнерів України може не вистояти проти путінської агресії. На думку посла, міжнародне суспільство зробило дуже багато для підтримки нашої держави за роки війни з Росією, і це незаперечний факт.

Однак зараз, каже Андрій Мельник, коли біля українських кордонів фіксується значна кількість російських військ, винятково санкцій проти РФ вже недостатньо. Україна потребує додаткової допомоги від іноземних урядів.

За словами дипломата, найкращим виходом із ситуації буде вступ України в НАТО. Посол упевнений, що у такому випадку російська сторона відступиться від бажання повноцінної війни з нашою країною. До того ж таким чином Україна офіційно "зробить внесок" у побудову по-справжньому сильної (в тому числі й у військовому плані) Європи.

Якщо ж на членство в Північноатлантичному альянсі Україна поки не може розраховувати, Андрій Мельник бачить і інший варіант розвитку подій. Як стверджує посол, український уряд може всерйоз задуматися про повернення державі ядерного статусу. Нібито подібне "самоозброєння" теж здатне зупинити Путіна та його імперські апетити щодо України.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що, за інформацією керівника ЦРУ, російська армія дійсно націлена на повноцінне вторгнення в Україну. Більше подробиць шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, коли, за припущенням екс-радника Путіна, може відбутися напад РФ на українські території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

15 квітня 2021, 14:47

Щоб повернути Донбас, Крим, Кубань та частини Білгородської, Курської, Воронежської та Орловської областей, які анексували та привласнили кремліваські комуно-фашисти рашки, Україна мала ще з 2014 року перевести усе життя України на військові рейки та кувати день і ніч зброю, щоб відвоювати анексовані території до повної перемоги, а не займатися демагогією та барижництвом, пітушенка, пастора та свинарчуків, бариг Українського суспільства котрі перебуваючи в організованому злочинному угрупуванні кучми, розікрали та розвалили усю промисловість України та її БОЄЗДАТНІСТЬ...!!! Україні треба негайно в геометричній прогресії відновлювати ЯДЕРНИЙ СТАТУС ДЕРЖАВИ, а не надіятися на єврожопейських передастів, що вони будуть допомагати язиком усе облизувати...!!! Єврожопейські передасти це імпотенти та демагоги, які самі надіються лише на США....!!!


Новини