Головна Новини Політика зовнішня політика Ексрадник Путіна припустив, коли Росія може напасти на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексрадник Путіна припустив, коли Росія може напасти на Україну

Рішення Путіна про повномасштабну війну з Україною залежить від багатьох зовнішніх чинників, вважає експерт

14 квітня 2021, 16:42 comments2559
Поділіться публікацією:

Багато українців хвилюються через ймовірність посилення військової агресії Росії на сході України. Не заперечують такого розвитку подій і колишні співробітники російського уряду. За словами ексрадника Путіна Андрія Ілларіонова, в РФ наразі можуть прораховувати кращі можливості для ведення повноцінної війни проти України, повідомляє "Україна 24".

Ексрадник Путіна припустив, коли Росія може напасти на Україну

Ексрадник Путіна Андрій Ілларіонов. Фото з відкритих джерел

Як стверджує Ілларіонов, на 100% розвиток подій у майбутньому передбачити не можливо. Однак, за словами експерта, в найближчому майбутньому наказу про наступ від Путіна очікувати не варто. Це пов'язано з тим, що військова міць російської армії поблизу українських кордонів, ймовірно, все ще є недостатньою.

Також Андрій Ілларіонов говорить, що багато в чому російський уряд залежить від міжнародних партнерів. Наближається кліматичний саміт, в якому візьме участь багато країн, і Путін не ризикне почати повноцінну війну проти України в цей час.

Початок травня, каже колишній радник російського президента, також має пройти спокійно, адже росіяни будуть повністю захоплені святкуванням Дня Перемоги й організацією (або безпосередньою участю / переглядом) військових парадів.

З більшою ймовірністю ескалація конфлікту з подальшим заходом російських військових вглиб України може відбутися на початку літа, передбачає Ілларіонов. На це можуть вплинути кілька факторів.

По-перше, має фінішувати створення "Північного потоку-2" — це, за словами експерта, зніме "зайвий тиск із Путіна". По-друге,  наблизяться до завершення масштабні військові навчання Північноатлантичного Альянсу (останні числа червня, — ред.). Повернення військ НАТО на їх звичні місця дислокації означає зменшення загрози серйозного опору РФ з боку України.

Загалом Андрій Ілларіонов вважає, що Путін давно мріє про повномасштабну війну на території України.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Кремлі нарешті вперше відреагували на заклики багатьох закордонних урядів припинити нагнітати обстановку біля східного кордону України. Більше подробиць — у нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, як російські політики оцінюють ймовірність повноцінної війни Росії з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

14 квітня 2021, 16:12

Влад, .уйлу по фигу чем начинать. Его же дети гибнуть не будут. А бабы ещё нарожают. )))

Влад

14 квітня 2021, 15:48

ДЕБІЛИ...!!! А чим хочуть розпочати широкомаштабну війну проти України ті обкурені кацапоморді кремлівські мокші-недоноски...??? технічно застарілою зброєю та технікою 70-80 років минулого століття...!!!??? Авіаційні та ракетні удари по Україні їм просто не дозволить зробити НАТО, для цього в Чорному морі завжди перебуває 8-10 ракетних крейсерів коаліції НАТО, а в середземному морі розгорнутий 6 флот США з ударною авіацією та усіма кораблями інфраструктури для забезпечення захисту та ефективного виконання завдань...! Літаки вже не літають по 4-5 годин до своєї цілі на відстань 1500 км., а долають цю відстань лише за 40 хв. і не споряджені лише БК та авіобомбами, а заточені по максимуму високоточними ракетами повітря-земля, повітря-повітря та крилатими ракетами малої дії ураження типу ТОМАГАВК з ядерними зарядами, котрі знищать усе в діаметрі 100 км. Так кого хочуть налякати ці кацапоморді-мокші своїм МЕТАЛОЛОМОМ...!!! При першій атаці на територію УКРАЇНИ в усіх містах та селах будуть масово знищуватися усі сєпари та колоборанти, старий мотлох котрий паразитує в УКРАЇНІ, а потім усі рвануть на КАЦАПЛЯНДІЮ, щоб спалити та зруйнувати усе до Уральських гір, а там свою лепту внесуть і народи КАВКАЗУ і Середньої Азії, Азії та Далекого Сходу...!!! А Китай окупує усю Сибір, як споконвічні свої землі...!!! Хай кацапомоді мокшанські ОЛЕНІ краще моляться, бо інакше будуть висіти на усіх стовпах аж до Урала...!!!


Новини