Головна Новини Політика зовнішня політика Британська преса назвала точний час "вторгнення Росії в Україну"
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська преса назвала точний час "вторгнення Росії в Україну"

За даними журналістів, близько 130 000 залишаються на східних та південних кордонах України

15 лютого 2022, 14:59
Поділіться публікацією:

Російська Федерація нібито має намір вторгнутися в Україну 16 лютого о третій годині ранку, завдавши масованого ракетного удару за участю 200 000 військовослужбовців. Про це пише британська газета The Sun, посилаючись на високопоставлені джерела, зокрема й американську розвідку.

Британська преса назвала точний час "вторгнення Росії в Україну"

Британська преса назвала конкретний час "вторгнення Росії в Україну" - фото з відкритих джерел

За словами авторів матеріалу, підготовку до вторгнення нібито буде продовжено, незважаючи на повідомлення про те, що Росія відводить частину військ від українського кордону.

"Американська розвідка повідомила, що найімовірніший час віддачі наказу Путіна — третя година ранку (перша година ночі за британським часом)", — пише The Sun.

Британська преса нагадує, що 15 лютого Росія заявила, що відводить близько 10 000 військовослужбовців із західних та південних районів країни до казарм після військових навчань. Проте, за даними журналістів, близько 130 000 залишаються на східних та південних кордонах України, а близько 40 000 "пропутінських сил перебувають у Білорусі на півночі".

Британська преса назвала точний час ”вторгнення Росії в Україну” - фото 2

Зазначимо, що 15 лютого глава МЗС Великобританії Ліз Трасс заявила, що вторгнення Росії в Україну залишається дуже ймовірним сценарієм і може статися найближчим часом. При цьому вона вважає, що Росія може влаштувати "маневр, що відволікає, провокацію, щоб виправдати вторгнення".

Нагадаємо, що російські Південний та Західний військові округи повертають війська до місць дислокації після проведених військових навчань. Із такою заявою виступив офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков.

Раніше на порталі "Коментарі" — Шольц летить до Москви на переговори з Путіним: яку заяву планує зробити німецький канцлер.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини