Головна Новини Політика зовнішня політика Байден заявив, що прийшов час покласти край російській агресії
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден заявив, що прийшов час покласти край російській агресії

Президент США Джо Байден підтримав Україну і виступив за деескалацію російської агресії

16 квітня 2021, 11:05 comments1173
Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден виступив зі зверненням з приводу загострення відносин з Росією і заявив про необхідність припинення російської агресії проти України. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Байден заявив, що прийшов час покласти край російській агресії

Джо Байден

За словами Байдена, він висловив Володимиру Путіну свою стурбованість з приводу нарощування російської військової могутності на східних кордонах України та на території тимчасово окупованого Криму. Він зазначив, що Росія отримає відповідь, якщо буде вести агресивну політику проти США і їх союзників.

Також Байден заявив про підтримку суверенітету і територіальної цілісності нашої країни і повідомив про необхідність деескалації ситуації дипломатичним шляхом. Він підкреслив, що США разом з Україною конструктивно йдуть цим шляхом, і що він зацікавлений в діалозі з Росією. Однак якщо в Кремлі продовжать агресивні дії, то буде відповідь.

Довідка: з квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян.

Сама Росія свою участь в конфлікті заперечує, попри численні докази її прямого військового вторгнення в Україну. Війні на Донбасі передувала анексія Криму в березні 2014 року в результаті проведення незаконного "референдуму".

Останнім часом Росія нарощує війська на кордонах з Україною, а представники Кремля і російські пропагандисти відкрито загрожують нашій країні війною і знищення держави.

Раніше "Коментарі" повідомляли про переговори Зеленського з Макроном і Меркель.

Читайте також про нові санкції США проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Вуйка

17 квітня 2021, 21:02

Дэбилоиды... А причем здесь США: "обеспокоенность по поводу наращивания российской военной мощи на восточных границах Украины и Крыма. Он отметил, что Россия получит ответ, если будет вести агрессивную политику против США..". Россия вправе перемещать свои войска на своей территорией, куда хочет и когда хочет, а не потому что это не нравится американцам. Американцы что делают на территории Украины и у границ России в соседних странах???

иван

16 квітня 2021, 12:06

похоже на "последнее 385 серьезное китайское предупреждение". Дедушка в маразме


Новини