Головна Новини Політика зовнішня політика Байден назвав нові дати можливого вторгнення РФ в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Байден назвав нові дати можливого вторгнення РФ в Україну

Президент США зазначив, що РФ не відвела своїх військ від кордону з Україною

17 лютого 2022, 17:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Президент Сполучених Штатів Америки назвав нову дату можливого вторгнення Російської Федерації в Україну. Про це пише видання "Українська Правда".

Байден назвав нові дати можливого вторгнення РФ в Україну

Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Виступаючи перед журналістами, Байден сказав, що є "всі ознаки того, що вони (Російська Федерація – ред.) готові відправитися в Україну".

За словами Джо Байдена, "це може статися за кілька днів". Відповідаючи на запитання про те, наскільки високою є загроза російського вторгнення в цей момент, він сказав наступне: "Вона дуже висока".

Також УП передає, що президент США зазначив, що РФ не відвела своїх військ від кордону з Україною.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Арахамія прокоментував можливість проведення референдуму щодо відмови України від курсу у НАТО. Голова фракції "Слуга народу" запевнив, що найближчим часом такого референдуму не планується. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що у віртуальні активи в Україні стануть легальними: переваги та ризики. На території держави абсолютно легально зможуть працювати криптокомпанії – як іноземні, так і українські. Також українці матимуть доступ до світового ринку віртуальних активів. ВР прийняла Закон України "Про віртуальні активи" з пропозиціями президента. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що дівчина із синдромом Дауна вперше стала моделлю Victoria's Secret. Компанія з недавнього часу вибирає моделями жінок, які уславилися своїми досягненнями, а не струнким тілом. У червні минулого року популярний бренд у Victoria's Secret припинив співпрацю з моделями з ідеальними фігурами, яких називали "ангелами". Читайте про це у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини