Головна Новини Політика зовнішня політика Аваков розповів, чи стане він новим прем'єр-міністром України
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков розповів, чи стане він новим прем'єр-міністром України

Зараз багато хто пророкує Авакову крісло прем'єра

2 березня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розповів про своє можливе кадрове підвищення на посаду прем'єр-міністра. Глава МВС сказав, що прем'єрські амбіції може мати тільки той, хто виграв вибори до Верховної Ради. Про це він повідомив в інтерв'ю телеканалу "1 + 1".

Аваков розповів, чи стане він новим прем'єр-міністром України

Фото: скрiншот

За його словами, він не має права  претендувати на крісло  прем'єр-міністра, тому що не є переможцем парламентських виборів. Також Аваков сказав, що президент України Володимир Зеленський не пропонував йому посаду глави Кабміну.

Журналістка Наталія Мосійчук сказала, що сьогодні багато хто пророкує Авакову крісло прем'єра, на що міністр відповів, що претензій на цю посаду у нього немає, оскільки його партія не представлена ​​в парламенті.

Він нагадав, що вибори в парламент виграла партія президента Зеленського. Саме переможець виборів, за словами Авакова, і повинен визначати кандидатуру прем'єр-міністра.

Свою роботу на посаді глави МВС Аваков назвав розпеченою пательнею, проте зазначив, що він є державником і знаходить мотивацію.

Арсен Аваков займає пост міністра внутрішніх справ України вже 7 років з моменту призначення на цю посаду після перемоги Майдану і втечі Януковича в лютому 2014 року.

За час перебування Авакова на цій посаді в Україні змінилося два президенти та чотири прем'єр-міністри. Після приходу до влади Володимира Зеленського Арсен Аваков залишився єдиним міністром з попередньої влади, який зберіг свою посаду, хоча багато хто пророкував його відставку через обіцянки президента повністю оновити владу.

Раніше "Коментарі" повідомляли про ставлення Володимира Путіна до незалежної України.

Читайте також про те, хто з українських політиків боїться Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Вадим

2 березня 2021, 10:35

Аваков конечно красавчик)


Новини