Головна Новини Політика зовнішня політика Арестович розповів, скільки буде тривати війна з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів, скільки буде тривати війна з Росією

Війна з Росією дуже надовго

31 березня 2021, 13:05
Поділіться публікацією:

Речник української делегації в мінській ТКГ і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів про те, скільки буде тривати війна нашої країни з Росією. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Арестович розповів, скільки буде тривати війна з Росією

Арестович

За його словами, війна є не тільки бойовими діями. Арестович зазначив, що для України та Росії вона не закінчиться на дипломатичному, інформаційному й економічному фронтах, навіть якщо припиняться бойові дії на Донбасі.

Він заявив, що завжди будуть провокації з боку спеціальних служб, відповідна боротьба між відомствами та робота проти держави всередині України. Речник української делегації сказав, що війна з Росією — це довга історія, а протистояння між нашими країнами буде тривати дуже і дуже довго.

Арестович сказав, що першочерговим завданням української влади є припинення кровопролиття на фронті і завершення військової фази конфлікту. Саме це Україна зараз намагається зробити усіма силами.

Довідка: Олексій Арестович був призначений спікером української делегації в мінській ТКГ в жовтні 2020 року. У грудні глава Офісу президента України Андрій Єрмак призначив його радником зі стратегічних комунікацій. До приходу в політику він був відомий як блогер, військовий оглядач, актор, лектор, офіцер військової розвідки і ветеран війни на Донбасі.

З квітня 2014 року в окремих районах Донецької і Луганської областей триває російська військова агресія проти України, в якій беруть участь незаконні збройні формування і регулярні війська РФ.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Путіна прокоментували переговори по Донбасу без України.

Читайте також про можливості настання Росії з боку Білорусі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини