Головна Новини Політика зовнішня політика Алієв зробив заяву про долю Нагірного Карабаху
commentss НОВИНИ Всі новини

Алієв зробив заяву про долю Нагірного Карабаху

Президент Азербайджану Ільхам Алієв підбив підсумки одноденної операції азербайджанської армії в Карабаху

20 вересня 2023, 21:15
Поділіться публікацією:

Ільхам Алієв зробив заяву, якою підбив підсумки одноденної війни чи військової операції збройних сил Азербайджану проти формувань самопроголошеної вірменської республіки Арцах у Нагірному Карабаху. Про це повідомляють "Коментарі".

Алієв зробив заяву про долю Нагірного Карабаху

Ільхам Алієв

"Азербайджан успішно завершив операцію в Нагірному Карабаху та відновив свій суверенітет", — заявив Ільхам Алієв.

Нагадаємо, що після заяви прем'єра Вірменії Нікола Пашиняна про те, що збройні сили Вірменії не воюватимуть за Нагірний Карабах з Азербайджаном та захоплення армією Азербайджану низки обладнаних позицій формувань Арцаха, вірменські представники самопроголошеної республіки попросили про мир. Пізніше вони ухвалили ультиматум Азербайджану про складання зброї й розформування збройних формувань самопроголошеної республіки.

Азербайджансько-вірменські переговори про майбутнє вірменського населення Нагірного Карабаху, гарантії їхньої безпеки намічені на 21 вересня.

Тим часом, на вулицях Баку з'явилися російські прапори: що відбувається. Населення столиці Азербайджану святкує перемогу в Нагірно-Карабахській операції та очікуване повернення регіону до складу республіки.

В Україні запропонували оголосити війну Польщі. Екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович в іронічному ключі прокоментував конфлікт між Україною та Польщею.

А представник Росії в ООН намагався зірвати виступ Зеленського. Постійний представник Росії в ООН Василь Небензя намагався зробити все, щоб не дати виступити президентові України Володимиру Зеленському. Росіянин чотири рази перебивав голову Ради безпеки, але в нього нічого не вийшло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини